© Layout by Julia E.

SAAN ENERGIAA SOSIAALISISTA TILANTEISTA

30 May 2018


”Pitää kyl joku päivä käydä vaikka kahvilla”, ”Pitää kesällä tehä sitä ja tota”... Niin sitä vaan pitää tehdä kaikkea, mutta helposti jopa niitä kivoja suunnitelmia aina vaan lykkää eteenpäin. Mä oon viime aikoina yrittäny päästä tästä tavasta pois ja onnistunut siinä aika hyvin. Oon sopinu treffejä ystävien kanssa ja aina kun on löytynyt pienikin vapaa väli, niin yrittänyt keksiä sinne jotain tekemistä. Okei, okei... hetki sohvalla makoilulle on kyl päivästä aina jätetty!

Voisi sanoa, että mä elän auringon energialla, mutta sen lisäksi saan ihan hirmuisesti energiaa sosiaalisista tilanteista. Tykkään viettää aikaa ystävien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin paljon enemmän kuin maata yksin sohvalla tai käydä yksin rehkimässä vaikka salilla. Tykkään siitä, että voi jakaa omia ajatuksia, mutta myös kuunella muiden juttuja ja oppia niistä jotain uutta. En vaa ihan hirveästi viihdy yksin...

Näissä sosiaalisissa merkeissä alkoi mun alkuviikko ja samalla kaavalla jatkuu myös loppuviikko. Maanantaina suuntasin Ceciliin laittamaan ripsiä kuntoon ja tottakai samalla vaihtamaan Reetan kanssa kuulumisia. Siitä suoraan lähdettiin pikkusiskon kanssa Turkuun shoppailemaan hänelle uusia vaatteita ja siellä vierähti oikeastaan melkein koko päivä. Me vietetään harvoin aikaa yhdessä, mihin vaikuttaa varmaankin se, että meillä on 10vuoden ikäero... On kuitenkin hauskaa huomata miten vuosi vuodelta meillä on hitusen enemmän yhteisiä asioita, joista pystyy juttelemaan.

Tiistaina heti aamusta lähdin sit taas Selenaan kynsihuoltoon. Viime huollosta oli vierähtänyt jo tovi, joten oli jo aikakin! Tällä kertaa yllätin itseni ja valitsin geelilakan väriksi kesäisen keltaisen. Lopputulos on simppeli, mutta siinä on silti sitä jotain! Kynsihuollon jälkeen ajoin kaasu pohjassa Salon seurahuoneelle, jossa meillä oli sovittuna ihanan Suskin kanssa lounastreffit. Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt käydä siellä lounaalla, mutta olen aina joko unohtanut tai ollut Salossa viikonloppuna, jolloin ei ole tietenkään lounasta edes tarjolla. Nyt pääsin vihdoin nauttimaan ihanasta seurahuoneen lounaasta mitä ihanimmassa seurassa. Ennen lähtöä Saloon, kävin vielä moikkaamassa pikaisesti Iida, jota en ollut kerennyt näkemään hetkeen. Onneksi viikonloppuna pääsee ihan ajan kanssa näkemään!  Ja koska oltiin pari päivää Waltterin kanssa erossa, päätettiin viettää ilta yhdessä ja suunnata syömään siinä kohtaa kun itse saavuin Salosta Helsinkiin ja hän pääsi töistä.

Me suunnattiin punavuoren Bumi cafe & deli -nimiseen paikkaan syömään illallista, sillä olin bongannu offerillan sivuilta aika hyvän tarjouksen. Meistä kumpikaan ei ollut aikaisemmin syönyt vietnamilaista ruokaa, joten oli ihan hauskaa saada uusia makuelämyksiä. Pari tuntia istuskeltiin, syötiin ja juteltiin, minkä jälkeen lähdettiin vielä käppäilemään Helsingin keskustaa ympäri. Oli ihanaa vaan nauttia toistensa seurasta, ilman minkäänlaista kiirettä.<3 Tänään pyhitän vihdoin aamupäivän koulutehtäville ja sitten suuntaan kolmeksi töihin. Tänään on siis työpäivä, mutta huomenna aamuvuoron jälkeen on onneksi sovittuna jo taas uudet treffit! <3

IMG_0889 IMG_0903 IMG_0969 kopio IMG_0834 IMG_0934
kynnet Selena

10 comments:

 1. Aivan ihana toi mekko! Tota tulee tehtyä kyllä useasti mut nyt oon huomannu et moni kaveri on just se joka ehdottaa/suostuu ehdotukseen ja sitten aika viime metreillä peruu sen. Kotona oleskelu oli mulle tosi yleistä sillon ala-aste ikäsenä, mut iän myötä haluun käydä enemmän ulkona kuin kyhjöttää neljän seinän sisällä. Ehkä ulostautuminen saattaa johtua myös siitä kun nykyään voi tehdä enemmän asioita kuin kahdeksan vuotta sitten jolloin vanhemmat hengitti koko ajan niskaan vahtien tekemisiä.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!<3 Toi on muuten totta, että nykyään on paljon enemmän mahdollisuuksia tehdä asioita! Ite oon ollu kyl pienestä asti sellainen, että mulla on ollut jonkinlainen pakkomielle olla koko ajan tekemässä jotain... Tuntuu, että se vaan pahenee päivä päivältä, mutta kyl mul on myös jotenki semmonen ajatus tuolla takaraivossa, että ei tämmönen ikuisuuksiin kestä! :D Kyllä mä varmaan jossain kohtaa alan vähän rauhottumaan... Tai mistä sitä tietää!

   Ja heeei, mul on pari ystävää, ketä tekee tota samaa ja oon joskus itsekin tehnyt! Sellaisten ihmisten kohdalla harrastan extempore treffejä! Pyydän pienellä varoitusajalla jonnekin, niin eipä kerkee ainakaan perua treffejä! :D

   Delete
 2. Ihana asu liisa!!!!! 😍❤️ T. Your biggest fan

  ReplyDelete
 3. Oon ihan samanlainen! Ennen Cailapin tapahtumaa olin ihan väsynyt ja vähän vittuuntunutkin 😂 mut sain susta ja Roosasta niin paljon energiaa ja sit olin vauhdissa koko loppupäivän😍 Voitais mennä kahville joku päivä!

  - Janina

  ReplyDelete
  Replies
  1. oijjj! ihana kuulla <3 ja joo, mennään ihmeessä! :)

   Delete
 4. Ihana mekko!! Mistä tollasia löytää?

  ReplyDelete
 5. Mistä toi mekko on? :)

  ReplyDelete