© Layout by Julia E.

TARINOITA INSTAGRAM-KUVIEN TAKAA!

24 May 2018

Mä oon törmänny tämän tyylisiin postauksiin useammassa blogissa, joten innostuin itsekin väsäämän tällaista. Musta oli ihanaa kerätä kuvia omasta instagramista ja miettiä hiukan sitä, mitä siinä kuvan ympärillä tapahtui. Mukaan on tarttunut niitä kiukkusia, mutta myös ihan hauskoja tarinoita!

Untitled

Viimeinen päivä Roomassa. Lähdettiin kiertämään trastevere -aluetta, mikä oli vähän kauempana meidän hotellista. Kun väsymys alkoi painaa päälle, päätettiin pitää pieni tauko ja poikettiin yhteen baariin. Mä tilasin viinilasillisen ja Sara tilas itselleen kahvin. Juuri kun oltiin saatu meidän juomat ja päätetty, että mennään ulos nauttimaan kelistä, ulkona alkoi tihkuttaa... Istahdettiin sateesta huolimatta ulos. Tarina ei loppunut kuitenkaan siihen, sillä päätettiin napata kivat kuvat ja siinä samalla kun säädettiin kuvien kanssa, Sara onnistui kaatamaan itsensä päälle kahvit. Hänellä oli päällä vaalea neule, minkä alta ei löytynyt muuta paitaa, joten kyllä siinä kohtaa muutama kirosana lipsahti suusta... Oli koko päivä vielä edessä ja lähtö hotellille lähellä... Onneksi saatiin kahvit paidasta pestyä baarin vessassa pois ja jatkettua meidän päivää suunnitelmien mukaan!

Untitled

Päästiin kuukausi sitten viettää ihana vuorokausi Långvikissa. Meillä oli ekana iltana ohjelmassa spa hetki ja olin jo ennen koko reissua sitä mieltä, että mä oon viimeinen ihminen joka pulahtaa veteen. Loppupeleissä heti hetken hengailun ja muutaman kuvan jälkeen, oltiin Saran kanssa ensimmäisten joukossa hypätty veteen pulikoimaan ja hauskaa oli! Never say never!

Untitled

Me vedettiin pari viikkoa sitten tyttöjen kanssa viinirallia Helsingissä. Ulkona oli ihana keli, haettiin hyvää juotavaa ja vaihdettiin aina silloin tällöin paikkaa. Ei otettu koko päivänä/iltana mitään kuvia ja tässä tuomiokirkon portailla istuessa, halusin ikuistaa hetken! Nousin ylös, kävelin muutaman metrin kauemmas tytöistä ja pyysin heitä nostamaan kädet ylös. Sain vastaukseks ''Älä nyt jaksa, ota jo se kuva''. Mä en luovuttanu ja sanoin, että ''nostakaa nyt vaa! tää menee vaan instastoryyn''. Loppupeleissä kuva oli sen verran kiva, että se eksyi instastoryn lisäksi myös mun feediin. Meillä oli niin kivaa yhdessä, että ei maltettu Emman kanssa edes lähteä illan päätteeksi kotiin, vaan nukahdettiin kaikki kolme Saran olohuoneen lattialle.

Untitled

Oli perjantai päivä. Koko viikon oli kaikkia mahdollisia tapahtumia ja aikatauluja. Lähdettiin Natalian kanssa käymään polhemilla ja siitä suoraan jatkettiin monochrome pr toimiston tupareihin. Marssittiin viis yli viis sisään ja tyytyväisenä todettiin ''Ai, ollaaks me ensimmäisiä, hehheh''. Tervehdittiin, riisuttiin takit, laitettiin tavarat naulaan ja ehkä hiukan päässämme mietittiin, että onpas täällä vielä keskeneräistä. Kaikki olivat hämmentyneitä ja parin minuutin päästä Natalia tajus onneksi kysyä ''monelta nää pippalot alkaa?'' tähän saatiin vastaus, että kuudelta... Napattiin nopeasti tavarat kainaloon ja noloina paettiin paikalta sanoen, että ''no me tästä käydään viel ottamassa asukuvat''! Saatiin hyvät naurut koko loppupäiväksi ja olipahan ainakin aikaa kuvailla rauhassa.

Untitled

Vappu. Suunnattiin tyttöjen kanssa tuomiokirkon portaille (ylläri...)! Avattiin viinipullot ja päätettiin ottaa heti alkuillasta kuvat. Alettiin säätää siinä portailla ja PAM. Mä isolla pepullani osuin Essin pulloon ja vajaa pari hörppyä täynnä oleva pullo pamahti sirpaleiksi. Siinä ne kauniit sirpaleet makoilee mun jaloissa. Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta oli ihan super hauska ilta!

2 comments: