© Layout by Julia E.

KOKO VIIKONLOPPU SAMOISSA KUTEISSA

16 May 2018

Viime viikonloppu oli yksi oudoimmista viikonlopuista vähään aikaan. Waltteri lähti perjantaina kahden aikoihin Saloon viettämään viikonloppua ja itse lähdin samalla oven avauksella Emman ja Saran kanssa ulos. Tarkoituksena oli viettää muutama tunti heidän kanssa ja palata takaisin kotiin, mutta kaikki asiat eivät menneetkään ihan suunnitelmien mukaan ja loppupeleissä palasin kotiin vasta sunnuntaina.

Perjantaina suunnattiin tyttöjen kanssa ensin Vapianoon syömään, minkä jälkeen jatkettiin ulos nauttimaan kelistä, kuplivasta ja seurasta. Ensimmäinen lokaatio oli eira, sen jälkeen mentiin tuomiokirkon portaille, sieltä Kisaman lähellä sijaitsevaan puistoon ja kun aurinko alkoi pikkuhiljaa jo laskea, pyörähdettiin pikaisesti baarissa. Baarin jälkeen mentiin vielä Saralle, josta oli tarkoitus lähteä jatkamaan iltaa vielä johonkin, mutta todellisuudessa me kaikki kolme vaan nukahdettiin kesken keskustelujen olohuoneen lattialle... Aamulla herättiin kaikessa rauhassa ja siinä vaiheessa aloin jo pikkuhiljaa miettimään, että pitäiskö lähteä käymään Salossa?

Lähdin kävelemään kohti rautatieasemaa samalla miettien, että lähdenkö Saloon vai meenkö mä tästä ihan vaan suosiolla kotiin lepäämään. Rautatieasemalla ollessani, juna Turkuun päin oli lähdössä viiden minuutin kuluttua. Mulla ei ollut lippua, seisoin junan vieressä, lähetin kavereille viestejä ''mennä vai eikö mennä?'' ja seurasin puhelimen kellosta kuinka minuutit vierähtivät eteenpäin. Juuri kun junan ovet olivat menossa kiinni, hyppäsin junaan, ostin sieltä lipun ja vajaan puolentoista tunnin kuluttua olin jo Salossa. Pakko myöntää, että mietin vielä pasilan ja leppävaaran kohdalla, että pitäiskö hypätä pois vai ei, mutta hyvä vaan, että en hypännyt.

Salossa kävin moikkaamassa heti alkuun Waltteria ja hänen perhettä, minkä jälkeen suuntasin kotikotiin. Käytiin ostamassa iskälle uudet kengät ja vaatteet tulevaa reissua varten, katottiin hiukan valmiiksi meidän kannustusasuja jääkiekkopelejä varten, tilattiin pizzaa, katsottiin jääkiekkoa ja euroviisuja... Mun oli tarkoitus lähteä yhdentoista bussilla takaisin Helsinkiin, sillä mulla oli tiedossa sunnuntaina aamulla töitä (sunnuntai aamulla julkiset kulkee tosi huonosti Salosta Helsinkiin), mutta mä en millään malttanut lähteä kesken jääkiekkopelien, joten päädyin jäämään Saloon yöksi ja lähteä sunnuntaina porukoiden autolla Helsinkiin. Tässä vaiheessa pyysin äitiäni pesemään mun vaatteet, sillä olin tosiaankin lähtenyt perjantaina ulos vaan kangaskassi kainalossa, josta löytyi vaan neule, aurinkolasit ja huulipuna. Mulla ei ollut tietenkään mitään vaihtovaatteita mukana.

Pääsin viettämään rauhassa illan kotikotona, nukkua hyvin ja aamulla lähdin ajelemaan autolla Helsinkiin. Ennen töitä kerkesin käydä hakemassa Helsinki kodista äidin lahjan, sillä en tietenkään sellaistakaan osannut ottaa perjantaina ulos lähtiessä mukaan ja suuntasin seitsemäksi tunniksi töihin. Töiden jälkeen painoin kaasun pohjaa ja lähdin vielä takaisin Saloon palauttamaan autoa, syömään ja viemään äidille äitienpäivälahjaa. Illalla pääsin Waltterin kyydillä takaisin Helsinkiin ja näin tuli vietettyä extempore viikonloppu samoissa kuteissa... En kuitenkaan valita, sillä oli ehdottomasti yksi hauskimmista viikonlopuista vähään aikaan! Okei... musta tuntuu, että sanon joka kerta viime aikoina tuolla tavalla! Pakko myöntää, että oon kyllä tosi tyytyväinen tällä hetkellä kaikkeen mitä mun ympärillä tapahtuu ja siihen miten mun elämässä tällä hetkellä menee. Pitää vaan ottaa rennosti, eikä turhaan stressata!

IMG_9482 IMG_9371 IMG_9469 IMG_9385 IMG_9348 IMG_9433

5 comments:

 1. Ihana asu! Saanko udella, että mistä toi laukku ja (aivan täydellinen) raitapaita on peräisin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. raitapaita on bikbokista ja laukku pullandbearista! :)

   Delete
 2. Moi! Mikä malli sulla on noista supergan kengistä, ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne taitaa olla nämä: https://www.zalando.fi/superga-2790-linea-up-down-matalavartiset-tennarit-su111a019-002.html

   Delete
 3. Hahah mikä viikonloppu! :D Aika raskaan kuulosta, mut toisaalta tollaset ihan random jutut on parhaita! Ennen tuli tehtyä tuon tapaisia välillä päättömiäkin ratkaisuja, mutta enää se ei oo mahdollista näiden koirien takia - toisaalta ihan hyväkin näin :)

  ReplyDelete