© Layout by Julia E.

KÖÖPENHAMINA

22 May 2018

Viikonloppu tuli vietettyä Kööpenhaminassa. Lähdettiin sinne viettämään iskän 50v synttäreitä ja samalla katsomaan jääkiekon MM-kisojen semifinaaleja. Päästiin kiertelemään kaupunkia ja yksi kokonainen päivä pyhitettiin jääkiekolle. Aluksi tottakai harmitti, että Venäjä ja Suomi tippuivat jo ennen semifinaaleja pois, mutta paikan päällä asia ei enää painanut mieltä. Päästiin meinaa kaikesta huolimatta katsomaan ihan älyttömän hyvää jääkiekkoa!

Oli jännittäviä pelejä, kylmiä väreitä, huikea meininki hallissa ja ei muuten oltu todellakaan ainoita, joilla oli muun kuin pelaavan joukkueen paidat päällä. Ekassa pelissä (Ruotsi - USA) oli todella paljon ruotsalaisia ja välillä tulikin sellainen olo, että oltais oltu Ruotsissa katsomassa heidän kotipeliä... Toisessa pelissä (Sveitsi - Kanada) paikalla oli sit taas vaikka minkä maalaisia tyyppejä ja melkein koko halli kannusti yhdessä Sveitsiä! Ihmiset olivat täysillä mukana ja tunnelma oli katossa! Huikea kokemus!

Mä vietin eilisen illan töissä ja tänään ois tiedossa ihan vaan sohvalla löhöilyä ja palautumista reissusta. Tässä olisi nyt eka satsi kuvia reissusta. Toivottavasti saan loputki kuvat tässä lähiaikoina käytyä läpi. Palaillaan!

IMG_9624 IMG_0463 IMG_0421-2 IMG_9861 IMG_0146 IMG_0477-2 IMG_9554 IMG_9616 IMG_9903

1 comment:

  1. Aivan ihanat kuvat! Oon jo monta kuukautta tahtonu käydä köpiksessä ja tän postauksen myötä halu vaan kasvo. Täytyy varmaa varaa matka sinne xD

    ReplyDelete