© Layout by Julia E.

SUNDAY, PIZZA AND GIRLS

09 May 2018

Sunnuntai päivä, pizzaa ja tyttöjä! Aika täydellinen yhdistelmä, eikö? Kiireen keskellä jää helposti löhöilemään pitkän päivän jälkeen vaan kotisohvalle ja sen takia myös kavereiden näkeminen jää vähemmälle. Mulla oli aika rento viikonloppu ja halusin kruunata sen ystävien seurassa. Päätin kutsua tytöt meille kylään, mutta koska oon tunnetusti maailman laiskin kokkaaja, päätin tilata meille pizzaa. Pääsin toteuttamaan kaupallista yhteistyötä Offerillan kanssa ja sieltä bongasin ihan superit pizzadiilit meille. Tämän kyseisen sivuston avulla olen säästänyt viime aikoina muutaman kympin!

Offerillan kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarpeellisiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myynnissä on myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Diilejä on myynnissä sivuilla yli 1300 ja niiden ostaminen on erittäin helppoa ja nopeaa! Me esimerkiksi Waltterin kanssa treffeillä ollessamme päätettiin aluksi selata Offerillan tarjoamia diilejä ja bongattiin sieltä meille sopiva ruokapaikka, jolloin päästiin puolet halvemmalla!

Ja vaikka koko prosessi lahjakortteineen vaikuttaa aluksi tosi hankalalta, se on loppu peleissä kaikkea aivan muuta! Aluksi ostetaan diili Offerillan nettisivuilta, lahjakortti saapuu heti sähköposttin, tilauksen yhteydessä mainitaan, että maksu suoritetaan Offerilla -lahjakortilla ja kun olet maksamassa palvelua, niin rahan sijaan näytetään puhelimesta lahjakorttia. Me tilattiin tosiaankin pizzat kotiinkuljetuksella ja päästiin syömään niitä heti kun kaikki tytöt olivat saapuneet perille. Täydellä vatsalla oli kivempi nauttia seurasta ja nauraa kaikkia videoita youtubesta. Pienellä vaivalla saa aika kivan muiston aikaiseksi! Pitääkin tästä lähtien vielä useemmin yrittää kehitellä jotain mukavaa tekemistä yhdessä...

Nyt teilläkin on mahdollisuus järjestää kavereille samanlainen ilta tai kokeilla jotain aivan muuta Offerillan diiliä, meinaa alle kommentoimalla kiinnostuksestanne ja tilaamalla Offerillan uutiskirje, osallistutte 40€ arvoisen lahjakortin arvontaan (muistakaa kirjoittaa kommenttiin sähköposti, jotta voittajaan saadaan sitten helposti yhteyttä) ja jos arpaonni ei osu teihin, niin koodilla elizaveta10 saatte -10% alennusta Offerillan sivuilta! Tsemppiä arvontaan!

IMG_9012 IMG_8907-2 IMG_9068
IMG_8957
IMG_9036
IMG_8922
IMG_8953 IMG_9005
IMG_8943
IMG_8990
IMG_8937 IMG_8965 IMG_9013
IMG_8916 IMG_9029 IMG_8985

4 comments:

 1. jes! tää ois kiva <3
  jennika_t@msn.com

  ReplyDelete
 2. Pizza maistuis nyt näiden kuvien myötä! :D

  minuhno@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Haluisitko tehä postausta sun ruokavaliosta/mietteitä ruuasta?

  ReplyDelete