© Layout by Julia E.

VIIKKO TÄYNNÄ PELKKÄÄ HYVÄÄ

28 May 2018

Mulla on takana ihan älyttömän hyvä viikko, mikä oli täynnä pelkästään positiivisia asioita. Siksi ajattelin aloittaa tämänkin viikon positiivisuudella ja kerätä tähän alle niitä viime viikon kohokohtia!

Me tultiin sunnuntai-maanantai välisenä yönä Kööpenhaminasta. Oltiin kävelty yhteensä viikonlopun aikana noin 45kilometriä, joten ei varmaan hirveästi tarvitse selitellä miksi olin reissun jälkeen maanantaina ihan älyttömän väsynyt. Sain onneksi nukkua pitkään ja töihin menin vasta neljäksi. Kävin hakemassa ennen töitä itselleni limsapullon kaupasta ja lähdin kävelemään työpaikalle. Yritin siinä matkalla vääntää pulloa auki kaikin mahdollisin ottein, mutta se ei vaan auennut...  Taisin näyttää aika toivottomalta puolen litran limsapullon kanssa, sillä vastaan tuleva mies pysähtyi mun kohdalle, ojensi hiljaa kättä, otti limsapullon ja avasi sen mulle. Musta se oli aivan älyttömän ihana teko, mutta pakko myöntää, että kyllä mä siinä kohta olin aika nolona, punastuin, kiitin ja tunsin itteni avuttomaks pikkulapseks. Tää tilanne kuitenkin piristi mua ja antoi lisää buustia mun päivään!

IMG_0757
IMG_0706

Tiistaina ja keskiviikkona istuin vaan kotona lataamassa akkuja, mutta saatiin onneksi alkuviikosta koirat meille hoitoon, joten eipä tarvinnut yksin maata sohvalla. Nukuttiin pitkään, käytiin lenkkeilemässä, maattiin sohvalla ja katosin kaikkia turhia venäläisiä realitysarjoja. Vaikka tykkään nähdä ihmisiä, sekä mennä ja tehdä koko ajan jotain, niin oli kaikesta huolimatta ihan super ihanaa vaan maata kotona pari päivää.

Yks päivä sain puhelun ystävältä, jonka kanssa ei olla hetkeen kunnolla juteltu. Parin minuutin sijaan puhelu kesti tunnin verran ja siinä ajassa kerettiin jutella ummet ja lammet läpi. Itse asiassa näitä puheluita oli viikon aikana kaksi ja ei vitsi, miten hyvä fiilis niistä puheluista tulee! Itse välillä unohdan soittaa ystäville, mutta nyt muistin, kuinka kivalta se oikeasti siitä toisesta osapuolesta tuntuu!

IMG_0726
IMG_0699

Torstaina Waltteri oli töissä ja mä olin tekemässä yliopistolla tenttiä. Tentin jälkeen mulla oli vielä hetki ylimääräistä aikaa ennen iltavuoroa, joten soitin Waltterille ja sovittiin extempore lounastreffit unicafessa. Pikainen näkeminen keskellä omia menoja piristi kivasti päivää!<3

Perjantai-iltana lähdin kuudelta rommintuoksuisiin ja tatuoinnintäytteisiin konepajabileisiin. Siellä viihdyttiin muutaman tunnin ajan, mutta tatskoja ei tällä kertaa keretty saamaan (harmi...)! Siitä jatkettiin vielä Saran ja Annikan kanssa juomaan viiniä ja loppupeleissä soitin Waltterin kahdelta yöllä hakemaan mua keskustasta. Tutustuin uusiin tyyppeihin ja pääsin nauttimaan ihanasta kesäillasta. Istuttiin meinaa koko illan ajan terassilla, eikä ollut edes kylmä!

IMG_0745
IMG_0703

Mulla on ollut tällä viikolla poikkeuksellisesti enemmän töitä ja pakko myöntää, että oon viihtynyt töissä. En voisi kuvitella itseäni tällä hetkellä missään muussa työtehtävässä. Työpaikka sijaitsee suhteellisen lähellä kotia, kivat työajat, mulla on maailman parhaat työkaverit ja kaikin puolin viihdyn tällä hetkellä töissä! Tottakai mukaan mahtuu myös niitä huonompiakin päiviä, mutta yleinen fiilis töistä on tällä hetkellä aika jees!

Lauantaina pääsin nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Suunnattiin meinaa launtaina illalla mun töiden jälkeen Waltterin ja hänen perheen kanssa ulos syömään. Syömisen jälkeen jatkettiin vielä istuskelemaan BrewDog -nimiseen paikkaan, minne on muuten myös koirat tervetulleita ja siitä jatkettiin vielä moikkaamaan Waltterin luokkalaisia sporttibaariin, jossa kerettiin näkemään myös vähän jalkapallopeliä.

IMG_0763

Eilen eli sunnuntai iltana saavuin muutamaksi päiväksi Saloon, mutta ennen sitä vietettiin ihana päivä Waltterin kanssa Helsingissä. Ei tehty mitään sen kummempaa vaan ihan vaan oltiin, nukuttiin pitkään, syötiin yhdessä, juteltiin mielenkiintoisista aiheista ja käytiin pienellä kävelyllä meidän kodin vieressä sijaitsevassa metsässä, sekä napattiin samalla nämä kesäiset kuvat.<3 Nyt kun Waltterilla alko työt ja mäki oon ollu menossa sinne tänne, osaa taas ihan eri tavalla arvostaa sitä yhdessä vietettyä aikaa, jolloin ei välttämättä tee edes mitään erikoista.


2 comments:

  1. Onpa ihana valo ja tunnelma näissä kuvissa!

    ReplyDelete
  2. Onpa ihana valo ja tunnelma näissä kuvissa!

    ReplyDelete