© Layout by Julia E.

KÖPIS JA SEMIFINAALIT KUTSUU

10 May 2018

Mun piti viettää rauhallinen toukokuu ilman mitään sen kummempia juhlimisia ja reissuja, mutta se näyttää olevan mulle ihan mahdoton tehtävä... Päätettiin meinaa pari päivää sitten, että lähdetään pikkuveljen ja iskän kanssa viikon päästä Kööpenhaminaan katsomaan jääkiekon mm-kisojen semifinaaleja! Nyt pitää pistää vaan sormet ristiin ja toivoa, että suomen ja venäjän joukkue etenis mahdollisimman pitkälle, jotta päästäis niitä sinne kannustamaan. Meillä on siellä kaksi kokonaista päivää aikaa kierrellä kaupunkia ja yksi kokonainen päivä vierähtää jäähallilla. Mä en oo aikaisemmin ollut Köpiksessä, joten kertokaa ihmeessä, jos teillä on jotain vinkkejä, että missä kannattaa käydä ja mitä kannattaa nähdä! Oon ihan super innoissani siitä, että kohta pääsee taas näkemään uusia paikkoja!

Me vietetään tänään Waltterin kanssa molemmat vapaapäivää ja ajateltiin tässä hetken nauttia ihanasta kelistä parvekkeella, syödä, käydä pikaisesti keskustassa ja illalla suunnata yhdessä salille. Päivä siis ilman sen kummempia suunnitelmia. Fiiliksen mukaan kelistä nauttien!

3C8A0098 3C8A0111 3C8A0121 3C8A0142
3C8A0083
kuvat Sara

4 comments:

 1. Mistä ihana bleiseri ja laukku?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. laukku on Pull&Bearista ja bleiseri stradivariuksesta!:)

   Delete
 2. Köpiksessä on ihan super ihania ja kauniita puistoja, joita kannattaa ehdottomasti kierrellä jos ilmat sallii! Lisäksi kannattaa käydä tsekkaamassa Nyhavn, suosittelen siellä muuten jätskillä käymistä Vaffelbageren-nimisessä jätski"kiskassa", ihan mielettömän hyvää <3 Ja kannattaa varautua siihen, että joka paikassa on aika kallista, niin vaatekaupoissa kuin ravintoloissakin, mutta hyviäkin löytöjä voi tehdä! Viettäkää ihana reissu! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkeistä!<3 oli todellakin aika kallista ja Nyhvan oli ihana paikka <3

   Delete