© Layout by Julia E.

UUSI KAMERA

17 June 2018


Kaupallisessa yhteistyössä: Olympus 

Kesä on aikaa, jolloin ei malttaisi istua hetkeäkään kotona, vaan koko ajan tekee mieli olla menossa. Festarit, reissut, mökkeilyt, piknikit, auringonlaskut... Näitä kaikkia ihania hetkiä on kiva ikuistaa kuviksi. Ongelmana on kuitenkin se, että isoa kameraa ei jaksa raahata mukana ja kännykän laatu ei jokaisessa tilanteessa riitä, esimerkiksi asukuvissa, joten oli ilo päästä kaupallisen yhteistyön merkeissä testaamaan Olympus PEN E-PL 8 -kameraa ja 45mm f/1.8 -objektiivia, jolla saa kuvattua täydellisesti asukuvat sumealla taustalla.

Sain kameran käyttööni kuukausi sitten ja olen ollut kyllä erittäin tyytyväinen. Kamera on kätevän kokoinen, tyylikkään näköinen ja kuvien laatu on mitä parhain! Mulla on ollut aikaisemminkin käytössä Olympuksen minijärjestelmäkamera ja pakko myöntää, että on nää vaan ihan super käteviä! Pienen koon ansiosta kamera kulkee helposti mukana paikasta toiseen ja kauniit hetket ja asut saa vaivattomasti ikuistettua kuviksi. Yksi kameran parhaista puolista on se, että sen wifi-ominaisuuden vuoksi kuvat saa nopeasti siirrettyä kamerasta suoraan puhelimeen. Tämän ansiosta onnistuneet otokset saa heti päivitettyä instagramiin ja näin some tilit pysyvät ajantasalla. Wifi ominaisuus mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi juhlissa ollessa, koko juhlaväen saa ikuistettua samaan kuvaan, ilman erillistä valokuvaajaa. Kameran saa yhdistettyä puhelimeen ja tämän ansiosta ei tarvitse itselaukaisimen avulla arpoa sitä, että mahtavatko nyt kaikki ihmiset olla ruudussa. Tätä ominaisuutta käytetään tyttöjen kanssa useasti tyttöjen illoissa ja näin saadaan jokainen paikalla olija samaan kuvaan. Kätevää ja helppoa!

Olympus PEN E-PL 8 kamerasta löytyy myös kätevä kosketusnäyttö, mikä helpottaa kuvaamista huomattavasti! Ei tarvitse tapella tarkennuspisteiden kanssa, vaan kuvattavan kohteen voi tarkentaa helposti napauttamalla näyttöä sormella. Tämän lisäksi näytön saa käännettyä itseään päin ja se sit taas helpottaa selfie -kuvien ottamista. Monta hyvää ominaisuutta löytyy pienessä koossa. Suosittelen kyseistä kameraa eri tasoisille kuvaajille, sillä tästä löytyy ominaisuuksia joka lähtöön!

Koodilla ''PENKESÄ'' saatte nyt huikeita kesätarjouksia PEN-tuotteista. Koodi on voimassa 31.7 asti, joten nyt on hyvä aika hankkia itselleen täydellinen kamera! Koodilla saa mm. seuraavanlaisia tarjouksia: PEN E-PL8 KIT 499,00€ // PEN E-PL8 Runko + 45mm f/1.8599,00€ // PEN E-PL8 KIT + 45mm f/1.8699,00€. Myös ihanista PEN Accessory World –kamera-asusteista (olkanauhat, kameralaukut yms.) saa kyseisellä koodilla -15% alennusta. Kannattaa siis suunnata nyt Olympuksen sivuille tutkailemaan heidän valikoimaa!

P6150154IMG_4369 P6150341 P6150263 P6150237 P6150591 IMG_4367 IMG_4345

2 comments: