© Layout by Julia E.

PERJANTAIKUULUMISET

29 June 2018

Mulla loppui eilen kahden viikon lomailu töistä... Menin iltavuoroon ja pakko myöntää, että loman jälkeen jopa viiden tunnin työvuoro tuntui raskaalta. Toisaalta oli myös erittäin virkistävää palata töihin ja saada jonkinlaista aikataulua elämään. Työnteko maistui taas paljon paremmalta, vaikka väsymys painoikin päälle.

Tänään vietän vapaapäivä ja sen takia olisi ollut ihanaa herätä auringonpaisteeseen, siirtyä parvekkeelle ottamaan hetkeksi aurinkoa ja jatkaa siitä hymy huulilla päivää, mutta toisin kävi. Mä heräsin vasta kymmenen jälkeen, avasin verhot ja huomasin, että ulkona on aivan älyttömän masentava keli. Käperryin peittoon ja siirryin peiton kanssa sohvalle. Sohvalla oli kätevästi odottamassa eiliseltä jäänyttä kinder -suklaata, joten päätin napata sitä suuhuni, avata koneen ja pistää hetkeksi jotain turhaa sarjaa pyörimään. En oikein innostunut sarjan katsomisesta, sillä olin just pari päivää sitten katsonut loppuun 13 reasons why ja uuden sarjan aloittaminen on aina jotenkin tosi hankalaa, mutta ei siitä sen enempää! Koska sarjan katsominen ei napannut, päätin tulla kertomaan tänne mun fiiliksiä. Ehkä tämän jälkeen suljen hetkeksi koneen ja oikeasti herään tähän päivään ihan eri fiiliksillä, sillä mun pitäis olla tekemässä nyt kaikkea muuta kuin maata sohvalla peittoon kääriytyneenä ja syödä suklaata.

Mun pitäisi tehdä alta pois juttuja to do -listalta, vähän taas siivota, käydä pyörähtämässä Jumbossa, ennen kuin Waltteri lähtee autolla Saloon ja illaksi keksiä jotain kivaa tekemistä. Ehkä tästä saadaan vielä ihan kiva päivä aikaiseksi, vaikka se ei nyt hirveän vahvasti lähtenytkään käyntiin. Aloitan nyt sillä, että painan julkaise nappia, suljen koneen, vedän itseni ylös sohvalta ja siirryn keittiöön tekemään ruokaa, sitten suihkuun, laittaudun ja lähden käymään Jumbossa. Kaiken muun pakollisen hoidan sitten Jumbon jälkeen. Sounds like a plan, mutta katsotaan miten käy...

IMG_4585 IMG_4712 IMG_4705 IMG_4718 IMG_4640 Kynnet ennen huoltoa: Selena

1 comment:

  1. Loman jälkeen on usein ristiriitaiset tunnelmat kun palailee töihin. Ainakin minulla. Ihanat kuvat :)

    ReplyDelete