© Layout by Julia E.

YÖKYLÄILYÄ LAHDESSA

22 December 2016

Mun loma on alkanut erittäin rennoissa merkeissä! Lähdin heti alkuviikosta Lahteen ja tulin sieltä vasta eilen takaisin Helsinkiin. Luulisi, että kun kaksi bloggaajaa viettää kolme päivää yhdessä, niin saldona olisi esimerkiksi monet asukuvat, mutta meidän kohdalla se oli kaikkea muuta. Ei otettu yhtäkään kuvaa kameralla ja ihan vaan oltiin. Katsottiin netflixiä, syötiin kaikkea epäterveellistä, lakattiin kynsiä, käytiin hankkimassa vähän lisää joululahjoja ja rentouduttiin. Kaikki tämä tuli todellakin tarpeeseen, heti näin loman alkuun. Eilen suuntasin tänne Helsinkiin ja oikeastaan koko ilta vierähti vaan netflixiä katsoen ja lahjojen paketoidessa!

Nyt yritän pakata viikon vaatteet mukaan (mahdotonta!!!!), pestä vielä pari koneellista pyykkiä ja laittaa itteni ihmisen näköiseksi, sillä tänään iltavuoron jälkeen suuntaan heti Saloon! Siellä vietän joulun, mutta sen jälkeen on suunnitelmat aika auki... En yhtään tiedä kuinka kauan meinasin olla Salossa, joten pakkaan todennäköisesti koko vaatekaapin mukaan!

Untitled

1 comment:

  1. joo niinhän sitä luulisi :-D kun bloggattiin siskon kanssa samaa aikaa nuorempina niin sovittiin kyllä kuvaustreffejä, mutta homma tyypillisesti kusi aika huolella :-D

    ReplyDelete