© Layout by Julia E.

MUN OMA KOLO

13 December 2016

Mulla oli eilen aamulla sen verran kipee olo, että päätin ihan suosiolla jäädä kotiin. Skippasin siis koulun ja vietin koko päivän yksin kotona. En tehnyt päivän aikana oikein mitään fiksua, kun olo oli sen verran heikko... Illalla se laiskottelu alkoi kuitenkin kyllästyttämään ja päätin kaivaa framkallalta tilatut kuvat esille ja pistää ne koristamaan tyhjää seinää. Siinä samalla sain idean kuvata teille ton pienen nurkkauksen ja kertoa hiukan siitä.

Silloin kun muutettiin tänne meidän nykyiseen asuntoon, mua ärsytti toi kolo tosi paljon. Se oli kauheen hankala sisustamisen kannalta, kunnes keksittiin tehdä siitä tuollainen pieni lukunurkkaus. Aluksi ripustettiin verhot, sen jälkeen ostettiin nojatuoli, pian sen jälkeen tuo hylly ja sitten ajanmyötä se täyttyi kaikella muulla tavaralla. Loppupeleissä siitä tuli ihan älyttömän mukava nurkkaus! Näin jälkeenpäin en voi ymmärtää sitä, että en aluksi siitä tykännyt. Tuolla kolossa mä tykkään tehdä niitä omia lemppari juttuja: kutoa, virkata, lukea, kuunella musiikkia, katsoa sarjoja, muokata kuvia, tehdä postauksia jne... Siitä on ihan selkeesti tullut paikka, jossa viihdyn! Se on mun oma pieni kolo.

Meidän asunto ei ole sisustettu viimeisien trendien mukaan ja tänne on ostettu ihan perus valkoisia, halpoja kalusteita ikeasta. Täällä ei ole mitään erikoista, mutta tärkeintä onkin se, että tää tuntuu kodilta ja saan asua täällä rakkaan ihmisen kanssa yhdessä. Ja vaikka tää on meidän yhteinen koti, on kuitenkin kivaa huomata, että molemmilta löytyy ne omat lemppari paikat täällä ja yksi niistä mun omista lemppareista on ehdottomasti tämä mun oma pieni kolo!

IMG_7798 IMG_7809-2 IMG_7738 IMG_7741
kuvat* framkalla
IMG_7761 IMG_7789 IMG_7824 IMG_7822-2 IMG_7800

(*saatu blogin kautta/gifted)

5 comments:

 1. Onpas ihanannäköinen nurkkaus :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana! Tykkään sun sisustustyylistä tosi paljon! :)

  ReplyDelete
 3. Oikein kivan näkönen nurkkaus sulla :) jotenkin en tuu ikinä ymmärtämään miksi jotkut pitää ikean kalusteita jotenkin huonompina. Itse mielummin sisustasin vaikka koko kämpän täyteen ikeaa kuin vaikka jyskiä :D ps. sain tästä hyvän idean meidän makkarin ärsyttävän tyhjään nurkkaan eli kiitos! :)

  ReplyDelete
 4. mistä toi olohuoneen pöytä on? :)

  ReplyDelete