© Layout by Julia E.

MARIMEKKO

07 September 2016

Pakko myöntää, että mä kyllä tykkään syksystä! Sää vaihtelee päivittäin aika radikaalisesti ja se tarkoittaa tottakai myös sitä, että vaatekaapista pääsee käyttämään melkein kaikkia vaatekappaleita!  Saa pukea sekä hametta että toppatakkia ja saa hyvällä omatunnolla välillä angstata sateisina päivinä ja iloita aurinkoisina. Sen olen kuitenkin huomannut, että  nykyään päivästä riippumatta pyrin valitsemaan jotain todella mukavaa päälleni. En enää viihdy korkeissa koroissa, jotka vielä vuosi sitten näkyivät lähes jokaisissa asukuvissa, vaan nykyään jopa viikonloppuna juhlimaan lähtiessä, pistän mielummin jotkut tällaiset vähän mukavammat kengät jalkaan. En tiedä johtuuko se laiskuudesta vai mistä, mutta näin on minun parempi olla ainakin tällä hetkellä. En ole kuitenkaan vielä valmis luopumaan mun rakkaista korkokengistä... Ehkä mä vielä joku päivä taas innostun niistä!

Mukavien kenkien lisäksi olen myöskin yhä useammin alkanut käyttämään kangaskassia. Tulee ihan nostalginen fiilis, mutta nyt melodican ja cheap mondeyn kassin tilalle on tullut marimekkoa ja venäläisestä kirjakaupasta ostettua yksilöä. Kangaskassit sopivat musta kaikkeen vielä paremmin kuin perus musta nahkalaukku ja no myöskin piristää mukavasti asua! Tällaiset pienet muutokset kuten korkeista korkokengistä mataliin ja nahkalaukusta kangaskassiin, todistavat vain sen, että musta tulee yhä mukavuuden haluisempi (vanha)! :--D
IMG_8152 IMG_8001 IMG_8169 IMG_7961 IMG_8113 IMG_8043 IMG_8088
Photos by Waltteri
shirt cubus || skirt h&m || cardigan h&m || watch* daniel wellington || bag marimekko

3 comments:

 1. Ihania kuvia ja upea asu :)
  Olen samanlainen kuin sinä - valitsen vaatteita joissa tunnen oloni mukavaksi :)
  xx
  http://mariannelle.com

  ReplyDelete
 2. En oikein tiedä mikä niissä on, mutta tykkään kanssa erilaisista kangaskasseista tosi paljon :)
  On muuten ihana toi marimekonkin kyseinen!

  ReplyDelete
 3. Oli pakko käydä tsekkaamassa tää toinenkin raitapaita asu, ja täytyy sanoa että hyvin yhdistelemällä samasta vaatekappaleesta saa täysin erinäköisen! Sulla löytyy kyllä silmää mitä pukeutumiseen tulee! :)

  ReplyDelete