© Layout by Julia E.

IHANA VIIKONLOPPU ♥

21 March 2016

Wow! Jos rehellisiä ollaan, niin mulla oli sen verran kiva viikonloppu, että hetkeksi taisin jopa unohtaa blogin olemassaolon. En avannut bloggeria kertaakaan, vaikka yleensä käyn päivän aikana jopa useampaan otteeseen katsomassa, että onko tullut uusia kommentteja. Outoa, mutta ehkä ihan hyvä, pitää välillä tästäkin hommasta pientä taukoa. Nyt ei ollut onneksi kuin neljän päivän minitauko, mutta saa nähdä jos tässä keväällä saisin pakotettua itseni pitämään vähän pidemmän tauon blogista... Edes pari viikkoa, jotta saisin ennen pääsykokeita, oikeasti panostettua siihen lukemiseen!
Vaikka tää bloggaaminen on mulle pelkästään harrastus, niin kieltämättä käytän tähän välillä vähän liikaakin aikaa.. Tottakai mulla on haaveena tehdä tätä joskus vielä työkseni, mutta blogeja on tällä hetkellä niiiiiin paljon, että  siitä hurjan isosta joukosta on erittäin vaikeaa hypätä esille ja erottua. Saattaa olla, että jää vaan haaveeksi sellainen, mutta vaikka jäisikin, niin ei kyllä yhtään harmita. Tää on kaikesta huolimatta mun rakas harrastus, josta en todennäköisesti luovu ikinä!
Mutta se viikonloppu.. Mä tajusin vasta perjantaina, että mulla on pitkästä aikaa lauantaina vapaata töistä! En tietenkään ollut suunnitellut sille päivälle mitään, mutta onneksi paraskaveri Silja pelasti tilanteen ja tuli Turusta asti mua viihdyttämään! Hän tuli jo suht aikaisin lauantaina, joten päätin valmistaa meille pienimuotoisen brunssin. Hetken vaihdettiin kuulumisia kahdestaan, kunnes tajuttiin pyytää myös meidän yhteinen kaveri Riia meille kyläilemään. Me kaikki kolme ollaan aikoinaan harrastettu luistelua, nähty päivittäin ja vietetty sen lisäksi kaikki vapaa-aikakin luisteluporukalla, joten vaikka nykyään nähdäänkin ehkä kerran puolessa vuodessa, silti tuntuu että tapaamisesta olisi vain pari päivää. Juttu luistaa ja hymy on kaikkien huulilla!
Siljan piti lähteä lauantaina illalla kotiin, mutta Waltteri olikin pyytäny pari omaa kaveria meille yökyläilemään, joten saatiin sit Siljakin ylipuhuttua jäämään yöksi. Vietettiin oikein mukava ilta yhdessä ja vielä sunnuntai aamuna käytiin pyörähtämässä verkkokaupassa ja koko porukalla yhdessä syömässä, ennen kuin kolmelta menin loppupäiväksi töihin. Ai, että olen kyllä onnellinen, että mulla on näin ihania ihmisiä ympärillä!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

6 comments:

 1. Tykkään tästä sun tavasta kertoa sun päivistä näin yksityiskohtaisesti, kun tuntuu että yleensä kaikki mainitsee blogeissaan vaan parilla lauseella tekemisiään. :-) Jatka samaan malliin siis ja ihania kuvia taas kerran! <3

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa ihan superkivalta viikonlopulta ja se sun onnellisuus välittyi tästä tekstistäkin, tätä oli ihana lukea! :)

  ReplyDelete
 3. Musta sun blogi on ihana, kun kerrot tosiaan yksityiskohtaisesti ja luultavasti aika totuudenmukaisestikin sun elämästä. Kuvatkin on aina tosi laadukkaita! Jos johonkin panostaisin, niin kieliasuun. Pilkut kohilleen, turhat välilyönnit pois ja yhdyssanojen tarkistaminen. Näin tekstikin hyppäisi laadultaan vielä ylemmäksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! <3 ja totta turiset.. Ei toi kirjoittaminen kuulu todellakaan mun vahvuuksiin ja itseasiassa tuntuu siltä, että kirjoitustaito vaan huononee päivä päivältä :Dd Pakko alkaa vähän enemmän kiinnittää siihen huomiota!

   Delete
 4. Musta sun tekstiä taas oli helppo lukea, enkä huomaa kirjotusvirheitä tai mitään toisinkuin joidenkin muiden suositumpien bloggaajien teksteissä :)

  ReplyDelete