© Layout by Julia E.

PIDENNETTY VIIKONLOPPU

30 March 2016

Lähdin tänään Waltterin kanssa Porvooseen ja tarkoitus oli istahtaa kahvilaan kirjoittamaan pari postausta luonnoksiin, sen aikaa kun Waltteri on yhden tunnin koulussa.. Postausten kirjoittamisesta ei kuitenkaan tullut mitään, sillä oon ihan älyttömän väsynyt viikonlopun jälkeen ja taitaa tästäkin tekstistä tulla aika huono.. Ajatukset eivät oikein kulje tuolla pään sisällä, kun takana on monta huonosti nukuttua yötä. Mun piti nukkua eilen ja tänään pitkään, jotta olisin saanut univelat pois ennen rankkaa työputkea, mutta meidän naapurit on päättäny remontoida seinän toisella puolella aamu seitsemästä asti, molempina päivinä. Jatkuva porauksen ääni ja vasaran pauke tekee musta hullun! Huonosti nukuttujen öiden takia oon ollu ihan älyttömän kiukkuinen.. pakko varmaan nukkua tänään päiväunet!
Pidennetty viikonloppu vierähti kuitenkin paremmin kuin hyvin! Perjantaina heti aamusta suunnattiin Saloon laiskottelemaan, lauantaina juhlittiin kaverin synttäreitä ja sunnuntaina lähdettiin kolmen Splizzeria -ravintolan voimin risteilylle! Nyt on juhlittu niin paljon, että ei tarvitse taas hetkeen juhlia! Tässä olisi muutama otos viikonlopulta.
Untitled

2 comments:

 1. Ihania kuvia :)
  Mistä Salosta toi alimmaisen rivin vasemmanpuoleinen kuva on otettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ja se on meriniityssä otettu ! :) Siiit ku ajetaa vähän matkaa siit kaupungintalosta ja kirpparista eteenpäin niin oikealla jossain :D vaikee selittää...

   Delete