© Layout by Julia E.

NIKE

15 March 2016

Tässä rennossa nike painotteisessa asussa oon viihtynyt alkuviikon. Mulla on ollu ihan älyttömän hyvä fiilis ja totesin tossa, että se viime viikon negatiivisuus johtui todennäköisesti ihan vaan väsymyksestä. Nyt oon levännyt ja nukkunut sen verran hyvin, että se näkyy myös mielialassa! Ihana tunne, kun jaksaa mennä ja tehdä!
Nyt jätän kuitenkin turhat höpinät, sillä Waltteri toi tähän mun nenän eteen keittoa ja jotta se ei ehtisi jäähtyä, painan nyt julkaise nappia ja pistän salkkarit pyörimään! Oikein ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille <3
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

9 comments:

 1. Ai että tykkään näistä sun asukuvista! Löysin vasta vähän aikaa sitten sun blogin puolelle ja voin sanoa että kuuluu kyllä lemppari blogeihin :) Kysyisin vielä että mistä mahtaisin löytää tollasen takin ja hupparin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. takki on zarasta ja hupparin ostin Venäjältä! :-))

   Delete
 2. Tosi mageita asukuvia ja oot tosi hauskasti ja tyylikkäästi rakentanu ton asun asun, tykkään! Onko mitä mallia noi sun Niken tennarit? :-)

  ReplyDelete
 3. Ihanan rento ja samalla tyylikäs asu! Mistä mahtaa olla kyseiset Niken housut ja onko kollarit vai legginssit? :-)

  ReplyDelete
 4. Moi! Koska tulee se q&a-postaus? :)

  ReplyDelete
 5. Ihan superkiva tää asu! :-)

  ReplyDelete
 6. Vau sika kiva asuyhdistelmä! Yleensä en nii välitä blogien sporttiasuista mut tää asu on mahtava!:-D toi takki sopii tosi hyvin asuun!! :-)

  ReplyDelete
 7. Ihana tää asu! :) Osaispa itsekin pukeutua näin!

  ReplyDelete
 8. Moikka! Tulin vaan mieleen, että olisko sulla jotain vinkkejä, kun oon lähdössä Pietariin huhtikuun alussa? :) Ollaan maissa vain yksi päivä, jonka aikana käydään pyörähtämässä muun muassa Talvipalatsilla, Kirkko veren päällä ja jossakin myös ostoksilla. Kaikki vinkit olis tervetulleita :)!

  Ja postauksesta sen verran, että tuo kokonaisuus näyttää erittäin kivalta, ja tykkään erityisesti tuosta takista ja housuista :)

  ReplyDelete