© Layout by Julia E.

BLACK&WHITE

01 March 2016

Mustavalkoisia asukuvia. Aika erikoinen kombo, mutta toimii, ainakin tässä tilanteessa kun asu ei ollut yhtään sen värikkäämpi kuvien ollessa värillisiä. Nämä kuvat napattiin jo pari viikkoa sitten kuvaustreffeillä ihanien mimmien kanssa, mutta jostain syystä en saanut muokattua kuvia miellyttäviksi, kunnes tänään kokeilin uudestaan ja pistin kuvat mustavalkoisiksi. love it!
Tänään vietetään Waltterin kanssa molemmat vapaapäivää, joten toivottavasti saadaan napattua jotain kuvia, mun hirveästä huuliherpeksestä huolimatta. Mua snäpissä seuraavat (mut löytää snäpissä nimellä liisaostol) ovatkin jo nähneet mun valitukset sunnuntai yönä puhjenneesta herpeksestä.. Mulla ei oo ollu huuliherpestä varmaan kahteen vuoteen, mutta nyt se sitten päätti tulla ja vielä oikein kolminkertaisena. Mulla on tossa ylähuulessa joku kolme herpestä samassa nipussa... inhottavaa! Noh.. ei sille mitään mahda, joten ihan turhaa valittaa. Siinä se nyt on noin viikon verran ja lähtee sit kun on aika lähteä. Harmittaa vaan se, etten voi käyttää huulipunia nyt.. Outoa, sillä en muista milloin viimeksi olisin lähtenyt ihmisten ilmoille ilman huulipunaa.
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Photos by Oona

9 comments:

 1. Nämä kuvat toimii kyllä tosi hyvin mustavalkosina! Ja ihana asukokonaisuus :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Hei aivan ihanaa kun joku puhuu huuliherpeksestä avoimesti! Itellä kans ollu se pienestä saakka ja nyt koska se tuli kuusi kertaa vuoden sisään (kyllä, 6 kertaa!) sain siihen vihdoin estolääkityksen. Mut maailman ärsyttävin vaiva! Just huulipunat ja huulirasvat pannaan ja hammasharja ja tyynyliina vaihtoon. Huoh! Ja monet ei tiedä mikä se on ja kun sanoo et herpes, niin reaktiot on aika priceless. Mut kiitos, tämä auttoi minua vaivani kanssa ja uskallan seuraavaks (toivottavasti ei tule ikuisuuteen) rohkeasti sanoa et se on huuliherpes eikä yskänrokko :D Tsemppiä omaas, ne aina tuppaa tulemaan just sillon ku ei haluis! Olet onnekas kun oot muutaman vuoden pärjänny ilman!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KUUSI KERTAA?! ohhoh... aikamoinen! Hurjasti tsemppiä sulle kans! <3

   Delete
 3. Siis tää on vähä naurettava kysymys sinänsä:D mutta oon saanu sellasen kuvan että oot jossai pikaruokalassa tms töissä, missä sulla sit on ilta/yövuoroja. Ite oon alottanu pari kk sit hamppariravintolas ja mulla on kauhee hätä ja ongelma että miten sovitan oman elämän, kaverit ja poikaystävän työn kanssa:D se on mulle niin uutta ja oon ihan hämilläni. Osaisikko kertoo mtn vinkkejä, kokemuksia tms et miten sä saat hoidettua sosiaalista elämääs D:? :D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, meil oli yövuorot hetken aikaa tossa talvella, mut nyt ei oo onneks enää! Mut siis joo.. aluks on aika rankkaa tollasen vuorotyön yhdistäminen omaan arkeen, mutta kyllä se siitä! Siihen tottuminen vie hetken aikaa, mutta kyllä kaikelle löytyy sit kuitenkin loppuen lopuks aikaa, kun oppii joustamaan! Itsekin tossa viikko sitten pääsin töistä ysiltä, lähdin siitä sit vielä Saloon ja Salossa lähdin kavereiden kanssa yöelämään... ;D Eli kun tarpeeks paljon jaksaa joustaa, niin ehtii tekee varmasti kaikkea! :)

   Delete
 4. Nää toimii kyllä mustavalkoisina!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete