© Layout by Julia E.

LAST WEEK

14 March 2016

Untitled
Alkuviikosta tuli nähtyä pitkästä aikaa Anniinaa ja käytyä kuirossa. Juttua riitti ja tämän typyn kanssa olisin voinut viettää vielä monta tuntia lisää jos vaan aikataulut olisivat sen sallineet!
Untitled
Mä en melkein ikinä osta mitään merkkijuttuja, mutta nyt päätin tehdä poikkeuksen ja hankkia mun laitteille kivan näköiset suojakotelot. Ipad kotelon ostin stockmannilta ja tuon läppäri kotelon tilasin TÄÄLTÄ. Nyt on laitteet turvassa!
Untitled
Naistenpäivänä treffattiin Essin kanssa lounaan ja asukuvien merkeissä... ja matkalla meidän kuvauspaikalle, saatiin kadulla tollaset ihanat ruusut! Monen päivän piristys!<3
Untitled
Sain äidiltä tarpeellisia juttuja. Nyt mulla on vihdoin pölyhuiska ja mattopiiska!
Untitled
Pikaiset reissut Saloon ovat yleensä tosi raskaita, sillä kokoajan pitää olla menossa paikasta A paikkaan B, nähdä kaikkia ihania kavereita ja perhettä. Toisaalta noi reissut on myös erittäin palkitsevia, juuri sen takia, että näkee niitä tärkeitä ihmisiä!<3
Untitled
Waltteri on viimeaikoina innostunut piirtämään.. ja mä oon vierestä ihaillut hänen taitojaan. Itse osaan just ja just piirtää tikku-ukkoja.
Untitled

Untitled
Miks sänky on aina niiiiin houkuttelevan näköinen? Voisin hengaa tossa kaikki päivät! Tai no niin mä oon oikeastaan tehnytkin kahden vapaan aikana!
Untitled
Minä ja Felix päiväunilla! <3
Untitled
Kevättä kohti mentäessä, iskee tosi kova uudistamisen halu. Mä en oo kuitenkaan mikään hirveen hyvä sisustaja, enkä myöskään omista hirveästi ylimääräistä rahaa, joten päätin piristää tätä kämppää ihan pienellä muutoksella. Käänsin meinaa ton pöydän tollee, että siinä pystyy istumaan vastakkain ja ostin uudet tabletit. Pienetkin muutokset piristää yllättävän paljon!
Untitled
Vietettiin Saran kanssa vähän rauhallisempi lauantai ilta. Käytiin haukkaamassa pizzaa ja loppuilta/yö löhöiltiin sängyssä jutellen tyttöjen juttuja ja samalla vahtien koiraa. Pilkun jälkeen haettiin muutama tyyppi baarista ja lähdettiin kotiin nukkumaan! Tällaisia rentoja iltoja pitäisi olla ehdottomasti enemmän!
Untitled
Sunnuntai illalla kävin hakemassa Lindan juna-asemalta, vaihdettiin pikaiset kuulumiset, mutta muuten laiskottelin koko päivän kotona. Teki kyllä tosi hyvää maata vaan sängyssä, tekemättä mitään ja näissä samoissa tunnelmissa vierähtää varmaan tää maanantai päiväkin! Iski pieni flunssa tossa viikonloppuna ja nyt on pakko päästä siitä eroon, ennen kuin alkaa taas työputki...

8 comments:

 1. Sinulta löytyy hyvät kuvanmuokkaustaidot Liisa. Olisitko mahdollisesti kiinnostunut kuvanmuokkauskurssista? Voisin järjestää sinulle privaatusti sellaisen ?

  ReplyDelete
 2. Mä ihailen niin suuresti ihmisiä, jotka osaa piirtää. Mä nimittäin itse olen niin huono piirtämään, etten tiedä voiko huonompaa ollakaan. Ei auta vaikka kuinka kattoisin mallista. En vaan saa mitään aikaseksi. Korkeintaan sen tikku-ukon :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä et en oo ainoo ketä ei osaa piirtää kuin niitä tikku-ukkoja :D

   Delete
 3. Tosi kivoja kuvia! Millä kameralla ja objektiivilla ne on otettu? :))

  ❤ Keep it simple

  ReplyDelete
  Replies
  1. Canon 6d kamera, canon 50mm objektiivi ja samyang 2.8/14mm objektiivi :)

   Delete
 4. kauanko oot tuntenu saran/hengaillu sen kaa? :D

  ReplyDelete