© Layout by Julia E.

EPÄONNEN VIIKKO

11 March 2016

Tästä viikosta mulla on jostain syystä jäännyt päällimmäisenä mieleen vaan kaikki negatiiviset asiat... Outoa, mutta toisaalta aina kaikki ei voi mennä putkeen. Välillä on pakko olla vähän huonompia päiviä. Ensinnäkin mä löin viikonloppuna otsan aika pahasti ja sen takia mulla on ollut koko viikon OIKEASTI sellainen kunnon musta silmä, kun se kaikki neste on laskeutunut tohon alas... Oon näyttäny ihan hakatulta, mutta toisaalta meikillä sen oon saanut hyvin peitettyä ja ei se mua ole edes hirveästi haitannut, mutta kuitenkin. Se tapa, jolla tää kuhmu mun otsaa viikonloppuna tuli, oli aika huvittava, mutta ei siitä sen enempää. Onneksi se on nyt jo parantunut melkein kokonaan ja olenpahan nyt yhden hauskan muiston rikkaampi! :D
Mustan silmän lisäksi tuli nukuttua tällä viikolla epäonnistuneet päiväunet. Tarkoituksena oli nukkua se suositeltu määrä eli 20minuuttia, mutta olin unissani sammuttanut herätyskellon ja jatkanut nukkumista. Pienet päikkärit veny kolmeen tuntiin, jonka jälkeen heräsin entistä kärttyisempänä ja voimattomanpana? (onkohan toi edes sana?!) Onneksi Waltteri tajusi ottaa siinä vaiheessa vähän etäisyyttä musta, meinaa ei ois muuten hyvin käynyt. Hän oli onneksi tehnyt mulle ruokaa ja sen aterian syötyä, olinki taas onneksi ihan iloinen oma itseni, mutta päätin nyt etten nuku hetkeen taas päikkäreitä. Niistä ei ole meinaa muuta kuin haittaa!
Oon myöskin unohdellut tällä viikolla kaiken mahdollisen. Alkuviikosta unohdin mun läppärin laturin Saloon, keskustaan lähtiessä unohdin, että mun matkakortissa on loppunut aika ja muistanut sen vasta siinä vaiheessa kun olin jo bussin pysäyttänyt.. Töissä oon kahtena päivänä peräkkäin unohtanut mun edi pullon pakkaseen ja muistanut ottaa sen pois sieltä vasta siinä vaiheessa kun se on ollut pelkkää jäätä. Näitä unohteluita sun muita epäonnistumisia on ollut tällä viikolla vaikka muille jakaa, mutta kaiken kruunasi eilinen siwa reissu....  Töistä tultuani kotiin, huomasin että mulle oli tullut postista lappu, jossa luki jotain paketin saapumisesta. Mä nappasin lapun mukaani ja lähdin ilosena siwasta hakemaan pakettia. Vasta siinä vaiheessa kun mua tultiin palvelemaan, huomasin että lapussa luki, että paketin voi noutaa perjantaina klo.12 jälkeen. Ei auttanut muu kuin lähteä tyhjin käsin kotiin.. Kotiovella tajusin, että hupsista! Eipä mulla tietenkään ollut avaimia mukana ja rappukäytävän ovet olivat jo siihen aikaan lukossa. Kaivoin taskusta kännykän esiin, mutta siitäkin oli akku loppu. Kävelin toiselle puolelle taloa ja mun onnekseni Waltterilla oli ikkuna auki. Ei auttanut muu kuin huutaa! Kaiken sähläämisen jälkeen mä pääsin vihdoin kotiin ja äsken hain sen paketin sieltä siwasta.
Tää kaikki epäonni ei kuitenkaan loppunut tohon siwa reissuun, sillä eilisestä illasta mulla on ollut tosi räkäinen ja muutenkin kipeä, ehkä jopa kuumeinen olo. Meillä ei oo täällä kuumemittaria ja mä muutenkin pelkään lääkäriin menoa, joten päätin, että mennään tänään buranan voimalla ja katsotaan sitten huomenna uudestaan... Kipeenä oleminen se tästä vielä puuttuis.....
Ainiin! Eilen mä kokeilin sitä lightroomia, mutta ei siitä mitään tullut! Oli jotenkin mun silmään niin monimutkainen, etten osannut edes muokattuja kuvia tallentaa... :D Pitää sitten sunnuntaina kun on vähän enemmän aikaa, niin kokeilla uudestaan, tai sitten vasta ensi viikolla, kun tällä viikolla mikään ei näytä sujuvan putkeen.
Untitled Untitled Untitled shirt* shein

(*saatu blogin kautta/gifted

16 comments:

 1. Haha kiva kuulla välillä että muillakaan ei mene kaikki ihan putkeen koko ajan! Välillä vaan täytyy olla niitä huonompia viikkoja, että vois tulla taas parempia! ;) Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kuitenkin sinne!

  ReplyDelete
 2. millä objektiivilla oot kuvannu nää :)

  ReplyDelete
 3. Voi ei :D Toivottavasti ens viikko sujuis vähän paremmin... Ja toivotaan, että et tule kipeäksi, tsemppiä sen suhteen! Ihanaa ja mahdollisesti aurinkoista viikonloppua :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Neiti Liisa epäonnesi johtuu siitä, että olet kateellinen jonkun muun onnelle. Esimerkiksi jollekkin hassulle työkaverillesi.

  ReplyDelete
 5. Lightroom on kyllä alkuun yksi iso sotku. Mulla meni alkuun ikuisuus ja itkua tihrustellen mä koitin netistä löytää ohjeita valokuvien tallentamiseen ja muuhun, eikä sitten tahtonut mistään löytyä ohjeita selkokielellä. Meni hermo koko Lightroomiin ja Photoshoppiin, mutta pikkuhiljaa molemmat oppi ja nykyään en voisi vanhoihin muokkausohjelmiin enää edes palata. Avasi se vaan niin monta uutta ovea muokkaukselle! Tsemppiä, kyllä se siitä pikkuhiljaa lähtee avartumaan :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. toivottavasti... jos ei lähde avartumaan, niin pakko pyytää jotain kaveria opettamaan! ;DD

   Delete
 6. Täällä toinen kenellä on ollu jotenki tosi tyhmä viikko... varsinki tämä päivä oli huono :p mutta onneks nyt on viikonloppu ja sit paremmalla mielellä uuteen viikkoon!

  ReplyDelete
 7. Voi ei miten epäonninen viikko!! Mutta ehkä tää seuraava viikko on parempi :D Ja toi Lightroom oli aluksi tosi vaikeakäyttöinen, mutta kun sen oppii, pystyy viemään kuvien muokkaamisen ihan eri tasolle! Kyllä se siitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsempistä ja nyt näyttää ainakin siltä et tää viikko on paljon paljon parempi !:)

   Delete
 8. Mistä ostit ne sun marc by marc jacobsin iPadin suojakotelot :)

  ReplyDelete