© Layout by Julia E.

BEAUTIFUL WEATHER

01 March 2016

Huii.. Ulkona oli tänään niin kiva keli, että päädyttiin viettää Waltterin kanssa noin kuusi tuntia ulkoilmassa. Heti herättyämme syötiin, laitettiin itsemme pikaisesti kuntoon, hypättiin bussiin ja lähdettiin keskustaan päin. Keskustassa lähdettiin kävelylle nauttimaan auringosta ja eksyttiin kävelemään jäälle. Toi jäällä käveleminen oli varmaan hurjinta, mitä oon vähään aikaan tehny..:D Vedettiin siinä sit aika pitkä lenkki, napattiin tuomiokirkolla asukuvat ja mentiin lämmittelemään kahvilaan. Ei kuitenkaan kauaa ehditty siinä teetä nauttia, kun tuli ajatus lähteä nopeasti jatkamaan matkaa eteenpäin.
Kotiin päästyämme vaihdettiin pikaisesti vaatteet, pakattiin luistimet laukkuun, hypättiin pyörien päälle ja lähdettiin etsimään ulkojäätä. Se ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin mitä me aluksi kuviteltiin, sillä ainakin viisi ulkojäätä oli jo suljettu. Yli tunnin pyöräilemisen jälkeen alkoi väsyttää, joten päätettiin luovuttaa ja lähteä kotiin päin, kunnes kotimatkalla ihan sattumalta löydettiin tosi kiva ulkojää.  Siinä vaiheessa ei tietenkään enää väsyttänyt, vaan molemmat pisti nopeasti pyörät parkkiin ja juoksujalkaa mentiin vaihtamaan luistimia jalkaan. Ai, että tuntui niin mukavalta pitkästä aikaa luistella!
Nyt hengailen sängyssä ja vaikka kotiin tulosta on jo pari tuntia aikaa, niin oon silti ihan umpijäässä... Pitäis viel jotain syötävää kehitellä, katsoa päivän salkkarit ja painua nukkumaan! Huomisesta lauantaihin oon taas töissä, mutta enköhän mä kuitenkin löydä aikaa jossain välissä tulla päivittelemään. Palaillaan!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

6 comments:

 1. Apua mistä toi sun ihana takki on?! :-) Ihanaa, että otitte kaiken irti tästä ihanasta auringosta! Itelläkin kummasti venyi koiralenkit joka kerta reilusti yli tunti pidemmäksi kuin normaalisti :-D Mielikin niin paljon virkeämpi, kun aurinko paistaa <3

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Löysin sen ginasta viime viikolla! Ja ihan sama juttu, paljon virkeämpi fiilis nyt kun aurinko paistaa!:)<3

   Delete
 2. Ihania kuvia teistä<3 Ja on ollu kyllä niin ihanat säät nyt. Saatiin jopa Oulussa eilen kevätaurinko näkyviin! Ja näyttäähän tuo nytkin taivaalla jo pilkottavan, jeee

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, ootte ihanan näköinen pari ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete