© Layout by Julia E.

REISSU VENÄJÄLLE

28 February 2016

Rankka reissu takana. Ajomatkaa Petroskoihin oli yli 10tuntia ja siellä vietettiin vain pari päivää, jonka jälkeen oli pitkä ajomatka takaisin kotiin. Petroskoissa oltiin vain pari päivää ja niiden aikana piti uusia mun passi, käydä kampaajalla ja nähdä koko suku. Serkut, äidin serkut, iskän serkut, tädit, sedät, pikkuserkut, kummisedät yms... Siinä ei paljoa ehditty lepäilemään missään välissä, vaan kokoajan piti olla menossa jonnekin. Jos jollain on mennyt ohi, niin mä oon alun perin kotoisin Venäjältä ja nimenomaan tuolta Petroskoista. Jännää kuvitella nyt, että oon joskus asunut tuolla... ja vielä jännittävämpää oli näyttää tämä kaikki Waltterille. Nyt hän on nähnyt mun koko suvun, käynyt isovanhempieni haudalla ja nähnyt paikat jossa olen viettänyt elämäni ensimmäiset vuodet. Nyt hän on nähnyt minusta kaiken. ♥
Koko reissun kohokohtana oli kuitenkin RUOKA! Mätileipiä aamupalaksi, ravintolassa perinteisiä venäläisiä ruokia, mäkki ja kfc mättöö, sekä sushia. Niin ja no tietenkin myös lays sipsejä ja kinder suklaata tuli napsittua oikein urakalla koko reissun aikana. Matkalta mukaan tarttui varmasti muutama lisäkilo mukaan, mutta ei anneta sen häiritä. Hyvä ruoka ja parempi mieli, eikö se niin mene! ;)
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

21 comments:

 1. Hih, toi teidän maripaitakuva on tosi ihana! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa se on joku semmonen venäläinen armejapaita, mikä makso ehkä 1€ :DD Mutta kiitoksia! <3

   Delete
  2. Eikä! Ihan samannäkönen! :DD

   Delete
 2. En kestä miten ihana postaus ja ihania kuvia! <3

  ReplyDelete
 3. mikä objektiivi sulla on käytössä tossa kuvassa missä näkyy kamera ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä kaikissa kuvissa on canonin 50mm objektiivi :)

   Delete
  2. tietämätön kyselee, mikä toi lisä juttu tossa objektiivissa on xD

   Delete
 4. Jotenkin tosi mieltä lämmittävä ja ihana postaus! Ootte kyllä hurjan suloinen pari!

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva postaus neiti Liisa! Kuvat ovat taas onnistuneet hienosti :)

  ReplyDelete
 6. Tiiäkkö, mä oon ite eronnu pitkästä parisuhteesta tossa viime vuoden loppupuolella. Tämä ei tapahtunut mun päätöksestä ja vielä tähän hetkeen asti oon ollu aika surun murtamana. Vaikka en ollu täysin onnellinen tossa suhteessa niin silti sitä tiettyä läheisyyttä ja arjen jakamista on kaivannut paljon. Mutta nyt jostain syystä nää teidän kuvat iski pahasti. Ja hyvässä mielessä. Jotenkin toi yltiömäisen söpö onni mitä teidän suhteesta varmasti löytyy, sai mut aatteleen et just jotaki tollasta mäki voisin haluta. Jonkun jolle voin rohkeesti näyttää mun menneisyyden ja kelle jakaa itestä ihan kaiken mitä vaan pystyy näyttämään. Ja siis vaikka noi teiänki kuvat on aika tavallisia (jos älyyt mitä meinaan) niin ne nyt tuli just oikeeseen saumaan mulle. Kiitos siis tästä. Vielä tän viikonlopun jäliltä olin aika allapäin mut nyt jotenki maailmankatsomus avartu :D tiiäkkö et 'hei, tota mäki haluan' simppelii ja söpöö. Motivaatio ittensä kehittämiselle ja unelmien saavuttamiselle ja sit sen kivan miehen löytämiselle on nyt iha uusil levelil :D halusin kertoo tän, koska muuten et ehkä ois koskaan tienny miten tämmönen tavan postaus omasta arjesta voi avartaa lukijan silmiä näinki paljon! Kaikkee hyvvää teille kahelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apuaa! Tää sun kommentti/tarina oli ihana! menin ihan sanottomaks.... ISO KIITOS SULLE ja kaikkea hyvää sullekki! <3

   Delete
 7. Millä tapaa Waltteri kommunikoi sun perheen tai sukulaisten kanssa? Niinkun millä kielellä ja ymmärtävätkö he toisiaan hyvin vai joudutko toimimaan tulkkina?:D ja ihania kuvia!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hän kommunikoi suomeksi mun vanhempien ja mun suomessa asuvien sukulaisten kanssa ja hyvin he ymmärtää, mutta välillä on jotain juttuja joita sitten tulkkaan :D Esimerkiks mun iskän suomenkielen taito on aika heikkoo ja hän ei ihan kaikkea pysty kertomaan suomeksi, joten siinä vaiheessa sitten autan tai josa vaikka waltteri alkaa puhumaan liian nopeesti ja huomaan, että mun vanhemmilla menee hänen juttu ihan ohi, niin sitten siinäkin kohtaa vähän selvennän asioita. :d Tuolla venäjällä Waltteri kommunikoi jonkin verran venäjäks (hän on siis nyt amk:s aloittanu venäjän opiskelun) ja sitten loput tulkattiin :D

   Delete