© Layout by Julia E.

PELOTTI, MUTTA TURHAAN

10 February 2016

Puoli vuotta sitten kun muutettiin Waltterin kanssa tänne Helsinkiin, mua pelotti yksinäisyys. Pelotti se, ettei koti tuntuisi kotoisalta ilman isoa perhettä ja että vapaa-aikana ei olisi kavereita, joiden kanssa voisin viettää aikaa. Pelkäsin onneksi ihan turhaan!
Kaikkien vaikeuksien jälkeen löydettiin asunto, jossa ollaan saatu asustella rauhassa  ja josta saatiin muovailtua juuri meidän näköinsen, kotoisan paikan, jossa molemmat viihtyy paremmin kuin hyvin. Yhdessä asuminen on sujunut nyt ensimmäisen puolen vuoden aikana tosi hyvin. On se vaan niin ihanaa, että kun tuut väsyneenä töistä kotiin, niin aina on ruokaa valmiina ja on aina joku kenen kainaloon voi käpertyä. Molemmilla on täällä kotona onneksi myös  semmoinen oma lemppari paikka, jonne voi sitten tarvittaessa piiloutua mököttämään, sillä sekin kuuluu tähän yhdessä asumiseen♥

Töissä mulla on aivan älyttömän ihanat työkaverit, joiden kanssa vietetään paljon aikaa vapaa-ajallakin, kunhan työvuorot sen sallii. Töihinkin on itseasiassa yleensä kiva mennä, sillä tietää näkevänsä siellä mahtavia tyyppejä, joiden kanssa voi jakaa jokapäiväiset ilot ja murheet.

Yleensä nuoret muuttavat toiselle paikkakunnalle opiskelujen perässä, mikä tarkoittaa siis sitä, että he saavat uusia ystäviä heti koulujen alettua.. Mä en oo täällä ainakaan vielä koulussa, mutta harrastan tätä ihanaa bloggailua, jonka kautta oon nyt syksyllä tutustunut taas muutamaan ihanaan tyyppiin!♥ Esimerkiksi nämä kaksi ihanaa tyttöä, jotka esiintyvät alla olevissa kuvissakin♥ Oonan ja Roosan kanssa ollaan nähty blogijuttujen merkeissä, mutta esimerkiksi viime näkeminen, asukuvien sijasta muuttui melkein pelkästään jutusteluun ! Se ei kuitenkaan mua ainakaan haitannut yhtään, sillä itselläni ei ollut ehkä se kaikista parhain naamapäivä...:D

Niin ja no tietenkin myös ihana Linda, joka on tosiaankin ala-asteesta asti ollut mun yksi parhaista kavereista, muutti vuoden vaihteessa tohon 200metrin päähän. ♥ Ihan huikee sattuma, että hän muutti meidän kanssa samalle kadulle!!! Luulin, että näin voi käydä ainoastaam elokuvissa..
Ai, että oon kyl niiiiiin onnellinen, että mulla on ihania ihmisiä ympärillä myös täällä Helsingissä ja paikka, josta on tullu mulle oikeasti koti!♥
24626224076_07b01b1e01_b 24356878590_ae962201a6_b 24544051142_f350bdd569_b 24652427075_a3752f110c_b
24356881440_3d3dbfec23_b 24544054742_91a40571c4_b
Photos By Oona

6 comments:

 1. Oi että miten ihanaa, että sulla meni asiat noin hyvin♥ Itse asun vielä kotona, ja pakko myöntää että jännittää kyllä tulevaisuudessa ystävien saaminen kun muuttaa pois täältä tutusta ja turvallisesta. Varsinkin jos muuttaa ihan vieraalle paikkakunnalle!

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asioilla on tapana järjestyä, joten kyllä niitä ystäviä löytyy ihan varmasti!:)<3

   Delete
 2. voi kulta pieni <3 mulla vaan sydän suli ku luin tätä! oot urhea ja niin sisukas ja muutenkin nii upee tyyppi et on se nyt kumma et jos sä et ois pärjänny!

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana oli lukea tätä tekstiä! Mullakin on muutto pois kotoa edessä ja totta kai vähän jännittää, mutta samalla oon ihan superinnoissani ja tällaiset tekstit ja kokemukset kyllä vielä nostaa innostusta :)

  ReplyDelete
 4. Noi muuttojutut on hassuja! Itselläkin melkein puolet kavereista asuu keskustassa parin korttelin sisällä. Minä mukaan lukien! Kiva kun ei ole kavereiden luo pitkä matka, niin tulee nähtyäkin spontaanimmin :)

  ReplyDelete