© Layout by Julia E.

RANDOMS LATELY

17 February 2016

Ihanaa kun saa edes pari päivää nauttia tuosta ihanasta auringonvalosta! Oli pakko vetää itteensä ylös tänään jo yhdeksältä, ihan vaan sen takia, että pystyisin mahdollisimman pitkään nauttia auringosta. Kävin suihkussa, tyhjensin kameran muistikorttia ja muokkasin pari kuvaa. Nyt istun tässä ja seuraavaksi olisi tarkoitus mennä syömään aamupalaa, vaikka yleensä en ole aamupala ihmisiä... Syynä varmaankin just se pitkään nukkuminen tai kiireellä kotoota lähteminen. Mitään kummempia suunnitelmia ei tälle päivälle siis ole tiedossa. Todennäköisesti treffaillaan tyttöjen kanssa asukuvien merkeissä ennen mun iltavuoroa ja yritän jossain välissä hiukan lukea. Kamalaa kun elämässä ei tapahdu tyyliin mitään muuta kuin työt, niin eipä oo mitään kirjoitettavaa tänne bloginkaan puolelle. Mennään siis näillä kameran kätköistä löytyneillä sekalaisilla kuvilla.
Untitled
ihana Essi!♥
Untitled
Salon Seudun Sanomissa oli pikku juttu meidän muuttamisesta
Untitled
sunnuntai päivän söpöilyt♥
Untitled
Lähetin kavereilleni kortteja ♥
Untitled
Näitä kuvia lisää myöhemmin !
Untitled
Tuitui! Niin söpöjä koiria!♥
Untitled
Kavereiden kanssa leffailtaa!♥
Untitled
Meidän ystäväpäivän romanttinen kynttiläillallinen♥:D

10 comments:

 1. En kestä, tekisin mitä vaan et pääsisin ton viimisen kuvan pöydän antimiiin käsiks!! Siis niin hyvännäköstä, ei tosiaan kannata katsoa tollasia kuvia nälkäsenä, nyyh... Pystyykö ton lehtiartikkelin lukemaan kokonaan jostain? :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo.. Kelpais nyt mullekki! :D Ja ei varmaan..:(

   Delete
 2. Hahah, voin niin samaistua tohon että tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa kun elämässä ei kerta kaikkiaan oo muuta sisältöä kun työt...:D muutenkin tosi kiva ja ihanan rennolla otteella kirjoitettu postaus, tällaista lisää:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep... Siis ei päässä pyöri mikään muu ku työt ja emmä nyt semmosesta tänne ala kirjoittaa .. Plääh! :( ja kiitoksia!<3

   Delete
 3. Minkä päivän lehdessä toi juttu on?

  ReplyDelete
 4. Haha, ihana toi ystävänpäivän romanttinen kynttiläillallinen! :D Mä puolestani vietin ystävänpäivän avustamalla poikaystävän muutossa ja tilattiin pitsaa kotiinkuljetuksella. Sekin mennee tähän samaan ultraromanttiseen kategoriaan :'D Mut hauska tällanen randomeista asioista kertova postaus! Näkee kivasti siivuja vähän sieltä sun täältä ympäri tavallista arkea! :)

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia jälleen:) Ja voi mikä koirajengi, niin söpöjä! Ja tuo sun tyyli näyttää niin kivalta<3 En malta oottaa lisää kuvia tuosta lookista ;)

  ReplyDelete
 6. Oi toi heseruoka :'-D Hahah yleensä ei postauksien kuvista tee mieli just sitä, mutta nyt nälissään joo! Ja munki poikaystävä vetää monta hampurilaista :D

  ReplyDelete