© Layout by Julia E.

MUN SYNTTÄRIVIIKONLOPPU

09 February 2016

Wääää! Mulla oli ihanat synttärit rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Perjantaina oltiin tyttöjen kanssa meillä... mun lastenkutsuilla ja sitten lauantaina lähdettiin heti aamusta Saloon, jossa kävin moikkaamassa totta kai perhettäni ja ilta ennen rikalaa vietettiin Iidalla vähän isommalla porukalla, sillä kaikki eivät päässeet perjantaina meille. Ihana viikonloppu!♥
Mun piti tulla lisäämään nämä synttärikuvat jo eilen, mutta mulla tulikin mutkia matkaan... Meinaa melkein heti herättyäni mulla loppui kännykästä akku (valmiiksi muokatut kuvat olivat kännykässä) ja eiköhän se laturiki mennyt sit silloin aamulla myös rikki. Mä en jaksanut pelkästään laturin takia lähteä keskustaan, joten odottelin, että Waltteri pääsisi koulusta ja toisi minulle uuden laturin tigerista. Sain sitä laturia odottaa melkein viiteen asti ja kun mä vihdoin sain laturin ja olin sitä laittamassa seinään, huomasin....että SEINÄSSÄ OLI JEMINALTA TÄNNE UNOHTUNUT IPHONEN LATURI!!!! Ihan hukkaan meni koko päivä ilman kännykkää angstaten, mutta sain mä ainakin levättyä kunnolla rankan viikonlopun jälkeen.
Illalla mulla ois kyllä ollut aikaa tulla ne kuvat tänne lisäämään, mutta silloin innostuin jostain aivan muusta! Silja tuli meille illaksi ja päätettiin katsoa joku leffa... Mä olin sen verran lasika, etten jaksanut alkaa yhdistämään tietokonetta telkkariin yms., joten päätin ottaa pleikkari ohjaimen käteen ja mennä sitä kautta netflixiin!!! Mä en siis oo ikinä omistanut pleikkaria ja viimeksi pelannut semmoisella vekottimella vuonna nakki ja makkara, mutta nyt mä rakastuin!!! Se oli niiiiiin kätevä! :D Leffa loppui, uutta leffaa ei keksitty, joten eksyttiin pleikkarin kautta youtubeen ja yömyöhään asti katsottiin kaikkia kivoja videoita! Siis miks mä en oo ennen tajunnut kuinka kiva paikka YouTube on ja kuinka kiva on myös pleikkari!? :D noh.. ei siitä sen enempää.. tässä muutama kuva viikonlopulta:
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

3 comments:

  1. ihania kuvia! :-) onnittelut!

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia & hauskan näköiset pippalot :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete