© Layout by Julia E.

PIKAMOIKAT

25 February 2016

Mulla kävi niin, että lähdin lauantaina illalla suoraan töistä Saloon juhlimaan ja suoraan rikalasta samoilla silmillä reissuun! Kyllä siinä vaiheessa uni maistui koko 12tunnin ajomatkan ajan. Venäjällä viihdyttiin muutaman päivän ajan ja takaisin tultiin viimeyönä. Tänään oli heti aamusta töitä, joten tällä hetkellä väsyttää aika kovin...
En ehtinyt missään vaiheessa tulla tänne päivittelemään, sillä ulkomailla netti toimii vain wifin avulla ja no eipä ollut aikaakaan sellaiselle. Nostan kyllä hattua niille, jotka ehtivät reissussakin päivitellä blogejaan! Me ei myöskään hirveästi mitään ehditty kuvailemaan siellä, mutta kyllä niitä kuvia kuitenkin kerääntyi sen verran, että päätin tehdä niistä kaksi postausta. Tässä olisi nyt tämä ensimmäinen kuvapläjäys ja seuraava tulee sitten myöhemmin.
Kiitoksia muuten teille kaikille, jotka kommentoivat edelliseen postaukseen tsemppi viestejä! Olette ihania! ♥ Palaillaan!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

4 comments:

 1. оу, ты была В Петрозаводске?
  Я там живу http://lenevoronko.blogspot.ru/

  ReplyDelete
 2. Ootko ylpee sun venäläisyydestä? Mitä venäläisi piirteitä sulla on?:)

  ReplyDelete
 3. En kyllä ikinä kommentoi blogeihin, mutta oon nyt niin kauan seurannu ja ihaillu sun elämää, että pakko kommentoida! Vaikutatte niin sydämen sulattavalta parilta sun poikaystävän kanssa ja elätte mun unelmaelämää helsingissä. Tämä blogi ja sun instagram on täynnä ihania hyvä laatusia kuvia joita vaan vois selata päivät pitkät ja sun jokainen asu on upea ja inspiroiva. Jatka samaan malliin!:)

  ReplyDelete