© Layout by Julia E.

MUN JOULU

25 December 2015

Ihanan rentouttavaa tää joulu! Mulla ei oikeastaan oo mitään jouluperinteitä, sillä joulu ei oo se meijän juhla, mutta koska ollaan kuitenki jo aika pitkään asuttu Suomessa, niin ollaan yritetty viettää serkkujen kanssa joulua suomalaiseen tapaan. Vaihdettu pienet lahjat heidän kanssa ja syöty paljon, niin kuin täällä Suomessakin tehdään. Meillä kuitenkin se pääpäivä on uusi vuosi, jolloin pakkasukko tuo lahjat ja vietetään suurta juhlaa! Se ei todellakaan ole yhtä rauhallinen kuin joulu, mutta juhla, jolloin vietetään aikaa rakkaiden kanssa, katsotaan aamusta iltaan ne perinteiset uusivuosi ohjelmat telkkarista ja kaikki huipentuu puoleenyöhön, jolloin katsotaan presidentin puhe, kuunellaan 12 kellonlyöntiä (jokaisella toivotaan jotain tulevalle vuodelle), nostetaan skumppalasit ilmaan, hurrataan ja kuunellaan venäjän kansallislaulu. Sitten mennään ampumaan raketteja ja vasta kaiken tämän jälkeen avataan lahjat, eli vasta siellä uuden vuoden puolella ja no tietenkin juhlitaan aamuun asti! Eli silloin kun kaikki kaverit on jo ihan innoissaan esitelly joululahjojaan, itse olen vasta kirjottanu toiveita pakkasukolle. Ainiin! Venäjällä vuosi vaihtuu kaksi tuntia aikaisemmin, joten pääsen viettämään vuoden vaihtoa kahteen kertaan ja se myöhäisempi vuoden vaihde yleensä jo kavereiden seurassa.
Tänä vuonna, niin kuin viime vuonnaki, vietin joulun Waltterin perheen kanssa, josta taitaakin pikkuhiljaa muodostua mun jouluperinne ja sit taas uusi vuosi ollaan Waltterin kanssa meillä ja näin säästytään tappeluilta, että mikä juhla vietetään ja missä. On siis ihan kivaa plussaa se, että ollaan eri kulttuureista!♥
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Ja heeei, jos ette saanneet omaa Daniel Wellingtonia vielä jouluksi, niin ''XMASELIZAVETA'' koodilla saatte 15% alennusta Daniel Wellingtonin -nettisivuilta! ;)

7 comments:

 1. Niin kauniita ja jouluisia kuvia :-) Ihanaa joulun pyhien jatkoa sekä tulevaa uutta vuotta ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Niin upeita kuvia taas♥ En kestä miten suloinen on sun poikaystävän paita! Hyvää joulunjatkoa sulle. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Oi kuinka kauniita kuvia! Ihanaa tulevaa uutta vuotta sulle ❤️

  ReplyDelete
 4. voi olette niin ihana pari Waltterin kanssa ! ♥

  ReplyDelete
 5. Ihanaa joulua! Ei nyt liity aiheseen, mutta mikä läppäri sulla on? :)

  ReplyDelete
 6. Heippa!

  Olen menossa shoppailemaan ja haluaisin vähän inspiraatioa. Voisitko kirjoittaa kevään trendeistä? Sinulla on niin ihana vaatetyyli joten olisi hauska saada sinulta vähän ideoita.

  Terv. N

  ReplyDelete