© Layout by Julia E.

NETFLIX & CHILL

11 December 2015

Ihana päivä! Saatiin tänään pitkästä aikaa nukkua Waltterin kanssa molemmat pitkään ja herätä auringonpaisteeseen. Vedettiin vaatteet päälle ja lähdettiin pienelle ajelulle, nauttimaan täydellisestä kelistä. Waltteri lähti kolmeksi töihin ja itse päätin tehdä pienen pesän tänne sohvalle, ottaa pakkasesta jäätelöä ja pistää netflixistä leffan pyörimään. Meni ainakin puolituntia siihen, että valitsin itselleni mieluisan elokuvan. En ymmärrä, että miksi se on aina niin vaikeaa ?!?! Eilen katsoin Elämäni seinäruusuna  ja tänään valitsin In your eyes -elokuvanEilinen leffavalinta oli hyvä, joten nyt toivon, että tämän päivänenkin valinta on katsomisen arvoinen! Jossain välissä yritän vielä nukkua päiväunet ja yhdeksäksi raahaudun töihin... Tiedossa on siis yövuoro, mutta nyt siirryn netflixin puoelelle. Palaillaan!
Untitled Untitled
Untitled

4 comments:

 1. saako udella että mitä hait viime keväänä opiskelemaan (helsinkiin?)? tai mihin meinaat tänä vuonna hakea, jos haet? muistaisin et oot maininnu ehkä aikasemmin mutten yhtään muista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helsingin yliopistoon, opiskelee Venäjää..:)

   Delete
 2. Sun blogia on aina niin kiva lukea, sillä sun postaukset on mielenkiintoisia ja kuvista puhumattakaan! Ja erityiset kiitokset sun tiheästä postaamistahdista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii! Kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkäät<3

   Delete