© Layout by Julia E.

THURSDAY

10 December 2015

Huonosta säästä ja vähän mönkään menneistä asukuvista huolimatta mulla on ollut aivan älyttömän ihana päivä! Koko päivän satoi vettä, tuuli kovaa ja no oli muutenkin tosi synkkää... Ei siis ollut mikään kauhean ihanteellinen sää kuvata.  Päätettiin kuitenkin yrittää Roosan kanssa ottaa asukuvat, mutta itse olin ainakin sen verran räjähtäneen näköinen, että ei niistä mitään tullut.
Kuvailujen jälkeen päätettiin mennä vielä joksikin aikaa istuskelemaan kahvilaan ja juttelemaan niitä näitä. Vaikka täällä kotona on aina toi yks ihana tyyppi, joka jaksaa kuunnella mun juttuja, niin onhan se ihan eri asia päästä rupattelemaan tyttö seurassa, niitä tyttöjen juttuja! Erittäin ihanan juttutuokion jälkeen kipitin vielä ripsihuoltoon ja siellä mua odotteli Reetta, jonka kanssa on aina yhtä kivaa jakaa murheet ja ilot, sekä tietenkin saada ripset samalla kuntoon.♥ Nyt katselen salkkareita ja odottelen Waltteria koulusta.. Viikonloppuna on taas tiedossa yövuorot, joten nyt kerään voimia!
Untitled Untitled Untitled

11 comments:

 1. Millä alalla oot töissä?:)

  ReplyDelete
 2. Oi vitsit tolla uudella kameralla saa kyllä kivoja kuvia! :-)

  ReplyDelete
 3. Oli kyllä tosi ihana jutella nimenomaan niitä tyttöjen juttuja <3 Haha onneksi pari kuvaa löyty kuitenkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep <3 toivottavasti ensi kerralla on vähän paremmat kuvausolosuhteet !:-D

   Delete
 4. Ei vitsit mä rakastan sun uutta kameraa ja sillä otettuja kuvia! Voi kun itsekin raaskisin laittaa niin paljon rahaa kameraan. :-( Tai maksaahan se periaatteessa itsensä takaisin hyvillä kuvilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa !!! Itse en oo hetkeäkään katunu sitä, että pistin 1500€ kameranrunkoon enkä käyttäny sitä summaa vaikka etelänmatkaan :)

   Delete
 5. Onpas ihanat kuvat! Munkin tekisi mieli vähän uusia kuvauskalustoa :D

  ReplyDelete
 6. Huomaa kyllä, että on uusi kamera! Tulis kyllä kameran vaihto itellenikin tarpeeseen :-)
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete