© Layout by Julia E.

DANIEL WELLINGTON

20 December 2015

Vielä ehtii tilata rakkaalle joulu/uudenvuodenlahjaksi tai vaikka itselle ihana Daniel Wellingtonin kello! XMASELIZAVETA koodia käyttämällä saatte 15% alennusta. Ja niin kuin mekin olemme Waltterin kanssa todenneet, että kelloja ei voi koskaan olla liikaa! Daniel Wellingtonit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Näissä kelloissa on myös se hyvä puoli, että rannekkeita pystyy vaihdella helposti ja nopeasti ja no tietenkin isona plussana on myös se, että pystyy hyvin käyttämään välillä sitä poikaystävänkin kelloa...;)
Untitled
Untitled
Untitled
Itselleni valitsin tällä kertaa tämän ihanan Classic Oxfordin kultaisilla yksityiskohdilla, Waltterille pelkän rannekkeen ja yhteiseen käyttöön tämän ihanan merimieshenkisen Grace Glasgowin.
Untitled
Untitled

Postaus toteutettu yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa.

4 comments:

 1. Oi mikä ihana valikoima sulla on noita kelloja! Mulla on kans pari ja se miesten musta perusrannekkeinen kello hopealla kellotaululla on ihan lemppari. Se on niin helppo yhdistää ihan kaiken kanssa! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Oi että nuo on nättejä! Kelpais kyllä tollanen:) Harmi että ovat niin kalliita eikä tämmösellä köyhällä oo vara ostaa noita ihanuuksia :D

  ReplyDelete
 3. Mistä oot löytäny tollasen kellojen säilytyslippaan? :o

  ReplyDelete
 4. Mistä oot löytäny tollasen kellojen säilytyslippaan? :o

  ReplyDelete