© Layout by Julia E.

JOULUOSTOKSILLA

17 December 2015

MASENENTAVAA... Toi vesisade ja muutenkin harmaus, mikä tuolla ulkona vallitsee. Onneksi joulu on jo ensi viikolla, se on ainoa asia mikä piristää tällä hetkellä mieltä edes hieman. Viikonloppuna taas yövuoroja ja sitten vielä kolmen päivän työputki, mutta sen jälkeen pääsee onneksi Saloon, viettämään joulua ja laatuaikaa Waltterin, mutta myös kavereiden kanssa!
Tänään oli tarkoitus mennä aamupäivästä kuvailemaan, mutta eihän siitä mitään tullut kun ulkona satoi koko päivän.. Lähdettiin Porvooseen joululahjaostoksille ja nyt on vihdoin suurin osa lahjoista ostettu! Huomenna käyn hakemassa vielä muutaman lahjan ja toivottavasti se on sitten viimeinen kerta, kun lähden tänä vuonna lahjoja metsästämään. Ei oo meinaa kauhean helppoo hommaa!
Ja heeei! Jos teillä on jotain toivomuksia postausten suhteen, niin kertokaa ihmeessä! Mä yritän sitten parhaani mukaan toteutella niitä!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

8 comments:

 1. Pystyisitkö tehdä jonkinlaista postausta sun ruoka- ja liikuntarutiineista? Esim. päiväkirjaa? Tai vaan yleensäkin postausta siitä, miten syöt vaikka viikolla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eeei ! :DDD Ehkä sit joskus ku saan mun ruokavalion kuntoo, sillä nyt elelen kyl erittäin huonolla ruokavaliolla.. syön töissä pizzaa ja muutenkin herkuttelen ihan liian useesti.... Mutta pistetään korvan taakse! :)

   Delete
 2. Mulla tuli tälleen lukion kakkosena mieleen, et sellanen vinkkipostaus tuleville wanhoille ois sairaan kiva ja hyödyllinen! :-)

  ReplyDelete
 3. Aijotko viettää joulua waltterin perheen luona, kun teillä ei ole tapana omassa perheessä viettää joulua?:) Ja miten venäjänsuomalaiset ( onko ees sana:D ) viettää joulun aikaa suomessa, kun eikös pakkasukko yms tule vasta uutenavuotena?:) Olis kiva kuulla vähän sun näkemystä tähän, ymmärrän ettet ihan postausta kuitenkaan aiheesta tee!:D Kivaa loppuvuotta sulle Liisa ja kiitos kivasta ja inspistä antavasta blogista! :)

  ReplyDelete
 4. en tiiä tuliko mun kommentti jo, ku netti katkes just ku lähetin tota ehdotusta xD mutta tosiaa sellane postaus mis esittelet vaik sun kaikki korkokengät ois tosi kiva :)

  ReplyDelete
 5. Olis kiva kuulla sun ja sun poikaystävän tarina, et miten ootte tavannu, kuvia matkan varrelta jne... :-)

  ReplyDelete