© Layout by Julia E.

TALLINNA OSTOKSET

06 April 2015

Ruuan ja juotavien lisäksi shoppailin myös vaatekaupoissa ja mukaan tarttui muutama kiva juttu. Yksi Mangon suht perus valkoinen toppi puuttuu kuvista, sillä siitä en saanu millään tavalla mitään hyvää kuvaa. Ennen seuraavaa reissua Tallinnaan on pakko säästää hiukan enemmän rahaa, jotta voi shoppailla oikein kunnolla! Sieltä löyty vaikka mitä kaikkea kivaa ja mua harmittaa jo nyt, että en ostanu yhtä mustaa pidempää takkia ja vaaleanharmaita korkkareita... Mutta tässä olisi kuitenkin ne jutut mitkä onneksi lähtivät kassan kautta matkaani mukaan!
Untitled
River Island
Untitled
Bershka
Untitled
Bershka
Untitled
Bershka

10 comments:

 1. noi kengät!!! tähän se sydänsilmä emoji <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on kyl tommoset söpön mammamaiset ! :D ♥

   Delete
 2. Ihana tuo reppu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep! Oon yrittäny viime keväästä asti etsiä itselleni täydellistä reppua ja nyt se vihdoin löyty! ♥

   Delete
 3. Replies
  1. Ei ihmekään, että se on koko reissun lemppari ostos! :D♥

   Delete
 4. Vitsi toi River Islandin-laukku on ihana! Varmaan pakko käydä nappaamassa mukaan kun ensi viikolla mennään Tallinnaan.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kannattaa;) niitä löyty monessa eri värissä!!!!♥ Kyllä teki kovin mieli napata tommonen vaaleansinisenä tai vaaleankeltaisena, mutta toi vaaleanharmaa on ehkä kuitenki se käytännöllisin! :)

   Delete
 5. oi, kuinka kiva reppu!! itellä on kans joku ton tyyppinen hakusessa, täytyypi alkaa etsimään toden teolla, ton tyyppiset reput kun on nyt alkaneet tulla muotiin :D

  ReplyDelete