© Layout by Julia E.

WEEK 14

09 April 2015

Viime viikolla tuli jostain syystä otettua todella vähän kuvia kännykällä, joten perinteiseen viikkokatsaukseen tällä kertaa hiukan muutosta. Vaihtelu virkistää! ;-) Untitled Untitled Waltteri toi mulle ihania tuliaisia Amsterdamista.♥ Tosta huulipunasta tuli heti lemppari ja nuo korviksetkin ovat olleet jokapäiväisessä käytössä!Untitled Maanantaina illalla valmennusten jälkeen lähdin serkkuni luo Helsinkiin ja koko tiistai päivä vietettiin Tallinnassa. Tuli vietettyä laatuaikaa pitkästä aikaa, nautittua hyvästä ruuasta ja tietenkin shoppailtua ♥ Untitled Ehdottomasti suosikki ostos Tallinnasta!♥ Untitled Keskiviikko päivä vierähti jäähallilla valmennusten parissa! Kävin Cecilissä huoltamassa ripset ja ostin samalla myös ripsienpidennyksille tarkoitrtun ripsivärin. Tsekatkaa TÄSTÄ alennus ripsien ensilaittoon, mikä on voimassa huhtikuun loppuun asti!  Torstaina töiden jälkeen suunattiin Helsinkiin Waltterin isoveljen ja hänen tyttöystävän tupareihin. Pääsiäisen kunniaks kinderii!♥ Pidennetyn viikonlopun aikana tuli vietettyä aikaa kavereiden, mutta myös Waltterin kanssa ♥ Mansikoita aamupalaksi!♥ En oo vieläkään lämmenny kiinalaiselle ruualle, joten aina kun Waltteri haluu kiinalaista, niin mä istun yleensä vaan vieressä katsomassa :D Untitled Viikon lemppari kuva!

10 comments:

 1. Ihania kuvia ja oon niin ihastunut tähän sun blogiin! :)

  Picture Me

  ReplyDelete
 2. Ei nyt liity tähän postaukseen mut pakko kysyy millä appill muokkaat sun instakuvat? :) tai ookeestaa kiinnostaa eniten toi millä rajaat ne ku ne on aina tollasii saman kokosii esim noi vaaka ja pysty kuvat. Haha vaikee selittää toivottavasti ymmärsit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. muokkaan kaikki kuvat eli nää blogi sekä ig kuvat afterlight sovelluksella :-)

   Delete
 3. hei missä virossa on se kaipoa josta ostit ton uuden laukun? oisko ollu river island??

  ReplyDelete
 4. Mikä on se filter mitä käytät siellä afterlightis?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No riippuu kyl tosi paljon kuvasta ja siitä, että minkä tunnelman mä siihen kuvaan haluun muokkauksen avulla tuoda :) Joskus käytän useampaakin :)

   Delete