© Layout by Julia E.

KAMERA KUOLEMAN PARTAALLA

08 April 2015

Eikäää... Musta alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että mun kamera vetelee viimeisiä. Aluksi luulin, että ehkä se huono laatuu johtuu vaan vääristä  asetuksista, mutta ei.. Se johtuu ihan vaan siitä, että mun kamera alkaa olla omat päivänsä eläny.. Se ei suostu enään tarkentamaan yhtä hyvin kuin ennen ja tuntuu, että kuvien laatu sen ku vaa huononee... Mua raivostuttaa tää kuvien huono laatu ihan liikaa ja voi olla, että joku päivä toi kamera lentää vielä ikkunasta ulos. Mulla ei oo kyl tähän hätään todellakaan varaa uuteen kameraan, joten jonkin aikaa on pakko sinnitellä tän kanssa. En kyllä yhtään ihmettele jos alkaa kamera olemaan pikkuhiljaa kuoleman partaalla, sillä kahden vuoden aikana tää kamera on ollu kyllä erittäin kovassa käytössä päivittäin! Ja vaikka tää on alkanukkin mulle viimeaikoina takkuilemaan, niin voin kyllä sanoa, että aivan mahtavan hyvä kamera tää on kaikesta huolimatta ollut ja parasta tässä on ollut tietenkin tää pieni koko! ♥

Mä en oo pitkään aikaan mitään kameroita tutkaillu, joten nyt kaipaisin teidän apuanne! Vaikka rahojen keräämiseen sun muuhun menee vielä hetki, niin siitä  huolimatta haluaisin hiukan tietää teidän mielipidettä, siitä mikä olisi hyvä kamera? Mitä kameroita teiltä löytyy ja mitä te suosittelisitte mulle? :) 
Untitled Untitled Untitled Untitled
sweater zara || jacket* sheinside || jeans bik bok || watch esprit || bag river island || shoes kenkä plaza || sunglasses bik bok

(*saatu blogin kautta/gifted)

15 comments:

 1. mitä sä oikein valitat? :D näiden kuvien laadussa ei ole mitään moitittavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä on... ainakin jos haluan pistää pystykuvan isona tänne blogiin, niin laatu kärsii erittäin paljon! Kyllä noissa pienissäkin kuvissa nään laadussa moitittavaa... Ja kuvia ottaessa on ongelmia tarkennuksen kanssa, mikä tietenkin hankaloittaa hommaa...:/

   Delete
 2. En tiiä tosiaan yhtään mikä kamera sulla ennestään on, mut jos merkin vaihto ei oo pois suljettu vaihtoehto niin ainakin ite tykkään hurjana Olympuksen oikeestaan kaikista minijärkkäreistä mitä oon kokeillu. Iteltä löytyy e-pl2 jos en ihan väärin mallia muista (en oo tällä hetkellä kameran kans samas paikkaa) ja oon siihen ollu kyllä enemmän kun tyytyväinen. Ei tarvi nähä vaivaa oikeestaan ollenkaan hyvien kuvien saamiseksi, ja nykyään on kiva kun voi antaa kameran ihmiselle joka ei ymmärrä kuvaamisesta mitään ja silti saat itestäs hyvälaatuset kuvat :) Jos täytyis valita uus nii harkitsisin kyllä ehdottomasti om-d10? Sitä on ainaki kehuttu paljon.
  Toivottavasti saat kamera asiat pian kuntoon, sun blogin kuvia on aina niin kiva katsella :) Hyvää kevään jatkoa!

  ReplyDelete
 3. Milloin sun poikaystävä menee armeijaan? Aijotko hakea jatko-opiskelemaan samalle paikkakunnalle, missä hän opiskelee?:)

  ReplyDelete
 4. Tiiän kyllä niin sen tunteen kun kamera ei tunnu tarkentavan millään ja tuntuu että tulee ihan surkeaa laatua.. Mutta näistä kuvista en huomaa mitään eroa entiseen, ainakaan näin lukijana :) En sitten tiedä ootko viettäny muokkauksen kanssa miten paljon harmaita hiuksia mutta ei tää mitenkään huonommalta näytä! Toki oma perfektionistisuus varsinkin kuvaajana (ja varsinkin tässä blogimaailmassa) tuo paineita ja näkee kaiken hirmu tarkasti.

  ReplyDelete
 5. Voitko kertoo mistä asetuksista saan mun kameran värisävyn kuntoon? Salamalla tulee oikee väri mut ilman sitä kuvat on ihan oransseja tai jotai muuta kamalaa. Voitko tehdä postauksen siitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikähän kamera sulla on?:D tottakai kuvat on kellertäviä, jos kuvaat keltaisessa huoneen valossa. kokeileppa huvikses ottaa kuvia luonnonvalossa ja kato sit onko keltasia.

   Delete
 6. Wää miten ihana toi laukku!

  Mulla on ollut nyt vajaa vuoden käytössä Olympus Pen E-PM1 -kamera, ja mä oon ollut siihen ihan hirveen tyytyväinen! Tosin, mun mielestä nämäkin kuvat on älyttömän hyviä, joten en uskalla luvata että tän parempaa jälkeä tuolla tulisi...:> Mutta superhyvä kamera ja tyydyttää mun tarpeet! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla parhaillaa olympus pen mini e-pm2 :) ollu kyl tosi hyvä kamera, mut en kyl yhtää ihmettele, et alkaa pikkuhiljaa tekee kuolemaa, ku se on kuitenki ollu kahden vuoden ajan kovassa käytössä päivittäin! :D

   Delete
 7. millasen yo mekon laitat?:)

  ReplyDelete
 8. Suosittelisin semmosta kameraa missä on wifi-toiminto olisi varmaan aika kätevä bloggaajalle :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Mul on parhaillaanki sellanen ja on ollu kyl tosi kätevä! :)

   Delete
 9. Aivan ihana asu!!!

  ReplyDelete