© Layout by Julia E.

OUTFIT

15 April 2015

Näissä kuteissa kävin viime viikolla pyörähtämässä Helsingissä Glitter aamiaisella. Kaikki muu toimii mielestäni hyvin, paitsi nuo aurinkolasit... En olisi kyllä noita pistäny, mutta aamulla bussipysäkille piti lähteä jo kuuden aikoihin, joten enköhän mä siinä kiireessä napannu ensimmäiset vastaan tulevat lasit matkaani. Ja just ne, mitkä mielestäni vähiten sopii tohon asuun. Nohh.. Ensi kerralla pakkaan ehkä kaikki kamppeet jo edeltävänä päivänä, niin ei jää sitten tälläiset pienet kiireessä tehdyt virheet harmittamaan.
Jalkaan pääsi tuolloin myös ekaa kertaa talven jälkeen kevätkengät ilman sukkaa ja niin kuin aina.. jalat eivät asiasta tykänneet ja ihan mukavat rakot tuli kantapäihin. Mutta aika useesti heti kun ne kevään ekat rakot on paraantunu, niin jalat tottuu ja pystyn huoletta käyttämään kaikkia kivoja kevät- ja kesäkenkiä. Sitä odotellessa! ♥
Untitled Untitled Untitled Untitled
jacket h&m || jeans bik bok || shoes bershka || backbag beshka || watch esprit 

16 comments:

 1. Kannatta hankkia niitä ns. tennarisukkia!! Ne on siis vähän pienempiä jalkaterän päältä vielä kuin nilkkasukat, jolloin ne eivät näy ajonaisten tennarien alta juuri yhtään. Ne on siis ihan puuvillaa ja niitä myydään myös vielä pienempinä esim ballerinoja varten! Kannattaa ehdottomasti harkita sellaisten ostamista!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainii!!! Oon ihan kokonaan unohtanu semmosten olemassaolon näin pitkän talven jälkeen! Kiitos muistutuksesta! :D ♥

   Delete
  2. Vinkki vinkki voisit muutenki käyttää kuvissa ehkä vähemmän aurinkolaseja! Joskus jossain kuvauskirjassakin sanottiin et kuvasta lähtee se syvyys ku on aurinkolasit päässä. Just my opinion :)

   Delete
  3. Juu, nöin keväällä oon ehkä vähän liianki kovin innostunu käyttämään näissä asukuvissa aurinkolaseja :D se kuvasessios vaa huomattavasti nopeutuu ku on arskat pääs ja suuremmalla todennäköisyydellä tulee julkaisukelpoisia kuvia :) mut yritän joku kerta kaikessa rauhassa kuvata teille tänne kuvia ilman aurinkolasejakin:)

   Delete
 2. Tää ei nyt liity postaukseen mut kiinnostaa et tarkkailetko sun painoa tai syömistä jotenki? Oot siis hyvässä kunnossa ni siks kiinnostaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no en..... mut pitäis alkaa kyl hiukan seurailee sitä, et mitä suuhunsa pistää ja alkaa hiukan tehä jotai urheilullista... Menny meinaa ihan liian epäterveelliseks tää mun elämäntapa :D Kauhistuttaa se, et miten pitkään oon ollu nyt ilman urheiluukin...

   Delete
 3. Ei liity nyt tähän postaukseen mut kiinnostaa et tarkkailetko sun syömistä tai painoa jotenki? Oot siis hyvässä kunnossa ja siks kiinnostaa :) oot myös mun yks lemppari bloggaaja!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuli kahteen kertaa tää kysymys, mut tos ylhääl tuliki jo toi vastaus ^^ :)

   Delete
 4. Niin kiva ja inspiroiva blogi sulla! :-) kyselisin tuosta hm:n takista, että mikä koko sulla on ja kannattaako siitä välita reilumpi/pienmpi koko, kun meinaan tilata netistä. Pisti silmään vasta nyt sun päällä toi takki ja se on kyllä aivan ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ♥ ja toi on kokoa 34, niin kuin suurin osa mun takeista. Eli toi on siis ihan semmonen suht normaalin kokonen :-) mun mielestä ainakin...:D

   Delete
 5. mistä sun aurinkolasit on?:)

  ReplyDelete
 6. tosi kiva asu!:-) ja tuo takki.. täydellinen!:-D

  ReplyDelete