© Layout by Julia E.

TUESDAY'S OUTFIT

29 April 2015

Alkuviikko on vierähtäny jonkinlaisessa koomassa .. Meinasin jo kirjottaa, että en oo mitään muuta tehny ku vaa maannu sängyssä, netflixiä katsoen, mutta oonhan mä loppujen lopuksi tehny vaikka mitä. Viikko alkoi mukavasti, sillä oltiin sovittu Lindan kanssa tapaaminen heti maanantaille. Käytiin silloin rikalassa lounaalla ja itse söin mun yhtä lemppareista eli kermaista sienikeittoa, jota olin himoinnu jo muutaman päivän ajan! Se oli yhtä hyvää kuin aina ennenkin, NAM!♥  Hyvän ruokailuhetken jälkeen mä otin tietenkin pienet päikkärit ja sängystä poistuin vain valmennusten ajaksi. Muuten koko päivä vierähtikin ihan vain netflixiä katsoen. Samoissa merkeissä oli tarkoitus viettää myös tiistai päivä, mutta loppupeleissä pääsin laiskottelemaan ja katsomaan netflixiä vasta ihan loppu illasta. Mä meinaa kävin työhaastattelussa, vietin pari tuntia jäähallilla valmentaen, näin Anniinaa, käytiin moikkaamassa Jeminaa, kiertämässä parit kaupat ja illalla vielä käytiin pikkusiskoni kanssa kuvaamassa nämä asukuvat.
Kuvia ottaessa oli jo aika hämärää, pikkusiskoni oli ensimmäistä kertaa kameran takana, mutta kaikesta huolimatta saatiin yllättävän monta onnistunutta otosta. Ja vaikka niitä onnistuneita kuvia olikin monta, niin mä laiskana päätin julkaista niistä vain nämä kaksi. Jostain syystä tuli vaan semmonen fiilis, että on ihan turhaa lisätä monta samanlaista kuvaa eri kuvakulmasta, vaikka näissä kahdessa tulee koko asu erittäin hyvin esille (kenkiä lukuun ottamatta). Tälläisessa tosi rennossa, mutta silti kivan näköisessä asussa tuli siis vietettyä tiistai päivä. Tänään koko päivä vierähtää töissä ja huomenna olisi tarkoitus juhlistaa hiukan vappua kavereiden seurassa.. tai no ei meillä kyllä vieläkään mitään suunnitelmia oo, mutta eiköhän me jotain keksitä! Hauskaa vappua teille kaikille! ♥
Untitled Untitled
shirt h&m || jeans bik bok || jacket* sheinside (<<click)|| watch* esprit/timanttiset || bag mango || sunglasses glitter

(*saatu blogin kautta / gifted)

16 comments:

 1. Ihanat kuvat & asu! Tuo punainen laukku piristää mustavalkoista lookkia kivasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Teki tylsästä asusta vähän pirteämmän :)

   Delete
 2. Missä käyt yleensä huoltamassa ripsien pidennyksesi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cecilissä :-) https://m.facebook.com/profile.php?id=273925347856

   Delete
 3. Noi punaiset yksityiskohdat sopii asuun tosi kivasti! :)

  ReplyDelete
 4. Työhaastattelussa? Ootko vaihtamassa bikbokista pois ja minne? Ihana asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) olin splizzeriassa työhaastattelussa, enkä oo vaihtamassa bikbokista minnekkään, vaan ihan vaa hakemassa lisää töitä :-)

   Delete
 5. ootko koska ostanu tuon paidan? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viime perjantaina eli ihan vähän aikaa sitten :)

   Delete
 6. Ihana tuo punainen laukku! ♥ Sinun blogisi inspiroimana minäkin uskalsin vihdoin monen kuukauden mietinnän jälkeen perustaa oman blogin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oii.. Ihanaa kuulla! Tsemppiä omaan blogiin ♥

   Delete
 7. Ihana laukku! Onks sulla täl hetkellä mitään alennuskoodia daniel wellingtonin kelloihin? :-)

  ReplyDelete
 8. Kuinka vanha sun siskos nykyään on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on syntyny vuoden 2005 lopussa eli se on nyt 9 :-)

   Delete