© Layout by Julia E.

PONCHO

05 April 2015

Yks päivä töissä ollessani, silmääni osui tämä ihana mustavalkoinen poncho. Sovitin sitä ja rakastuin ensisilmäyksellä! Erittäin mukava päällä ja kaiken lisäksi lämmin! Tämä ihana poncho tulee varmasti pelastamaan monet viileämmät kesäillat ja etenkin terassilla istumiset. Näitä löyty neljässä eri värissä ja saattaa olla, että käyn hakemassa itselleni vielä toisen tälläisen..
Viikonloppukin vierähti todella nopeasti Waltterin ja kavereiden seurassa, mutta onneksi huomenna on vielä yksi extra päivä laiskottelullle. Viikon vaihteen jälkeen pitäisi ottaa myöskin itseään niskasta kiinni ja aloittaa pääsykokeisiin lukeminen, jotta mun pienet unelmat tulisivat toteen.. :-D
UntitledUntitled Untitled Untitled poncho, hat, shirt & jeans bik bok || shoes dinsko || watch* daniel wellington

  (*saatu blogin kautta/gifted)

14 comments:

 1. mihin haet opiskelemaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En halua paljastaa asiaa vielä täällä blogin puolella :) kyllä se selvii sitten aikanaan !

   Delete
 2. Aivan ihana asu!! :)

  ReplyDelete
 3. siis toihan on huivi?

  ReplyDelete
 4. Pakko kysyä, että miten saat noi insta kuvan reunat tollasiks tasasiks valkosiks? Tolleee et se koko kuva mahtuu tohon? :) TIÄN kyl yhden sovelluksen millä noi pitäis saada, mut ite en kyl saa noita reunoja noin vaikka kuinka oon yrittänyt :-D kiitos paljon jos autat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite laitan afterlight sovelluksella :)

   Delete
  2. Whitagram-sovelluksella saa valkoset reunat kuviin

   Delete
 5. Saako kysyä, että onko sulla vaan venäjän kansalaisuus? Että saatko esim. äänestää suomen vaaleissa ollenkaan? :) mielenkiinnolla vaan kyselen.

  ReplyDelete
 6. Ihana asu taas kerran! Kyselen vaan että mistä tämä ihana nahka-puhelinpussukka on? :-)

  ReplyDelete
 7. Ääk mäkin sovitin tota ponchoa, mutta lopulta jätin sen kauppaan koska en olllut ihan varma...ehkä täytyy sittenkin käydä hakemassa se! :-D

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete