© Layout by Julia E.

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA

27 April 2015

Vietettiin viime viikonloppu Helsingissä ja voin sanoa, että oli kyllä yksi elämäni parhista viikonlopuista! Oli ihan älyttömän ihanaa päästä tekemään Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa yhteistyötä ja pakko myöntää, että tämä oli ehdottomasti koko blogihistorian parhain yhteistyö. Nyt kun jälkeenpäin näitä kuvia katselee ja ajattelee koko viime viikonloppua, niin tulee ihan epätodellinen olo. Tapahtuiko tämä kaikki ihan oikeasti?!
Yövyttiin lauantai-sunnuntai  välisenä yönä Original Sokos Hotel Vaakunassa, mikä sijaitsee Helsingin keskustassa, rautatieaseman vieressä. Paikka oli ihan täydellinen, sillä junalla tultaessa kamoja ei olisi tarvinnut raahata pitkää matkaa, taksit olivat saatavilla heti hotellin ovesta astuessa ulos ja kamppi ja forum oli parin minuutin kävelymatkan päässä.
Saavuttiin hotellille kolmen aikoihin ja oli kyllä ihanaa astua meidän sviittiin, kun pöydällä odotti ruusukimppu, kaksi skumppalasia ja tietenkin myös skumppapullo! Tässä vaiheessa oli erittäin tervetullut olo!♥Ihailtiin siinä hetken meidän sviittiä ja koska ulkona oli aivan mahtava ilma, niin päätettiin istahtaa meidän hotellihuoneen parvekkeelle nauttimaan lasilliset skumppaa. Nopeasti siinä istuessa vierähti tunti ja neljältä lähdettiin pienelle kävelylle ja haettiin siinä samalla reissulla kaupasta redbullit aamua varten.

Tultiin takaisin hotellihuoneelle puoli viiden aikoihin ja siinä vaiheessa Waltteri meni kylpyyn pötköttelemään ja itse jäin ihan vain sohvalle keräämään voimia iltaa varten. Meidän sviitissä minua mielytti eniten, ikkunoiden suuri määrä, niiden koko ja tietenkin niiden ansiosta oleva valoisuus huoneissa! Kaiken tämän kruunasi myös tietenkin ihana kaupunki maisema yhdeksännestä kerroksesta.

Viideltä koitti koko yhteistyön kohokohta! Meille oli varattu pöytä hotellin yläkerrassa olevasta ravintola Loisteesta. Siellä päästiin nauttimaan alkudrinkeistä, punaviinistä, alku-, pää ja jälkiruuasta, mutta tietenkin myös ihan älyttömän kauniista näköalasta ja hyvästä seurasta!♥ Ja asia mikä jäi koko ravintolasta päälimmäisenä mieleen oli PALVELU! Meitä palveli ihan älyttömän mukavasti ja iloisesti nuori nainen ja myös viereisistä pöydistä poistuvien suusta kuultiin kehuja paikan asiakaspalvelusta.


Yli tunnin verran syötiin näitä hyvännäköisiä, mutta myös hyvänmakuisia annoksia ja kun ravintolan puolelta palattiin takaisin hotellihuoneeseen, niin laittautumiselle oli aikaa jäljellä ainoastaan alle 45minuuttia... Siinä ajassa ei hirveesti mitään taikoja kerenny tekemään ja jäi kyllä hiukan harmittaa, että en ehtiny noita mun hiuksia kihartamaan, vaan jouduin lähtemään suoralla tukalla. Noh.. Ensi kerralla sitten osaan varata enemmän aikaa laittautumiselle! Virheistä oppii, eikö vain? ;)

Untitled

Tasan seitsemältä astuttiin hotellista ulos ja napattiin taksi, vaikka eihän hotellilta Club Capitaliin olisi ollut kuin 8minuutin kävelymatka (navigaattorin perusteella). Ilta Indiedays Blog Awardseissa oli kaikin puolin onnistunu ja kolmas sijakin tuli napattua blogitulokas kategoriassa. Iso kiitos siitä kuuluu teille ihanille äänestäjille ♥ Juhlimisen jälkeen poikettiin vielä Burger Kingissä syömässä ja hotellille palattiin puoliyön jälkeen. Oli kyllä iso etu siitä, että hotelli oli näin lähellä kaikkea! Ei tarvinnu taksia tai muita kulkuvälineitä.

Untitled

Aamulla käytiin nauttimassa täydellisestä hotellin aamupalasta ja ennen huoneen luvutusta oli tietenkin pakko päästä vielä pötköttelemään ihanaan vaahtokylpyyn. Tuli ihan lapsuus mieleen!
Untitled
Kun hotellihuone oli luovutettu, käytiin kahvin ja energiajuoman voimalla kiertämässä parit kauppat ja aika pian sen jälkeen lähdettiin takaisin kotiin.
Oli kaikin puolin aivain älyttömän ihana kokemus ja suosittelen kaikille lämpimästi tätä kyseistä hotellia. Ihanaa palvelua, täydellinen paikka, hienot näkymät ... Ei mitään pahaa sanottavaa! TÄSSÄ vielä linkki hotellin nettisivuille.

Postaus toteutettu yhteistyössä Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa Helsingissä.

6 comments:

 1. Mistä toi mekko on :)? Ihana!

  ReplyDelete
 2. Upea asu ja tosi ihania kuvia. Onnea vielä kolmannesta sijasta!! :)

  ReplyDelete
 3. Voi, ihania kuvia ja hyvä fiilis välittyi ihanasti kuvista! :-) Oot ollut tosi kauniina!

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, et fiilis välittyy kuvista! Kiitos paljon!♥

   Delete