© Layout by Julia E.

MONDAY MORNING

07 April 2015

Viikko lähti käyntiin poikkeuksellisesti vapaapäivän merkeissä ja heti aamupalan jälkeen suunnattiin Teijolle reippailemaan. Mikäs sen parempaa kuin hyvä seura, kaunis luonto, ihana keli ja hiukan liikuntaa heti päivän alkuun. Ensikerralla tonne lähtiessä pitää ottaa ehdottomasti eväät mukaan ja lähteä hiukan pidemmälle kävelylenkille! Loppupäivä vierähti ihan vaan rentoutuen, modern familyn uusia jaksoja katsoen ja hyvästä ruuasta nauttien. Ai, että mikä viikon aloitus! Kaiken kukkurakssain sain viettää yönkin Waltterin seurassa, sillä hän päätti lähteä takaisin Porvooseen vasta tänä aamuna. Tänään olisi tarkoitus aloittaa pääsykokeisiin lukeminen ja käydä Anniinan kanssa kahvilla. Palaillaan toivottavasti jo huomenna asukuvien merkeissä. Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

10 comments:

 1. Kivoja kuvia! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Pakko kysyä, mut siis ootte ilmeisesti etäsuhteessa ja sellai et aiemmin asuitte samalla paikkakunnalla? Ni millasta toi on ollu? :-D itellä sama luultavasti eessä tulevan syksynä, siks kysyn :) nii ja mihin pääsykokeisii luet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asuttiin ennen molemmat Salossa, mutta nyt tammikuussa Waltteri muutti Porvooseen opiskelemaan. Mua kauhistutti aluksi asia todella paljon, sillä oon tottunu viettämään todella paljon aikaa hänen seurassa. Se ei kuitenkaan loppuen lopuksi ollutkaan niin kamalaa.. Waltteri tulee joka viikonloppu saloon ja useesti jo torstaina illalla, joten ehditään viettää viikonlopun aikana paljon aikaa yhdessä, muutta näkemään myös kavereita. Maanantaista torstaihin aika vierähtää nopeesti, kun on töitä ja kaikkea muuta tekemistä, niin sitä ikävää ei ehdi edes pahemmin miettimään paitsi sitten illalla nukkumaan mentäessä :) Ekat pari viikkoo oli aika rankkoja.. skypetettiin päivittäin 5tuntii jne.. Mutta nyt oon jo täysin tottunu tähän :)

   Delete
  2. Kyllä se siitä! Tsemppiä ♥ ja en haluu vielä paljastaa mun jatko-opiskelu suunnitelmista mitään :)

   Delete
  3. Ihana kuulla et teillä menny toi niin hyvin, eli toivoa on haha :-D ja kiitos♥ innolla ootan sun suunnitelmista kuulemista!!

   Delete
 3. Sullahan on se samsungin läppäri niin mikä sen malli on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En osaa vastata yhtään ! se oli se halvin mikä makso vaan 300€ :D

   Delete
 4. Hei mulla olis kyssä! Sulla on ne nunucon iphone kuoret, niin onks ne kuinka "pehmeet" ja tuleeko ne kuoret sen etunäytön yli? Eli kuinka hyvin ne suojaa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apuaa... Ne kuoret on nyt jossai kaapin pohjalla piilossa, joten en nyt varman päälle lähde vastaamaan, mutta muistaakseni vaikka otin niistä sen silikoni mallin, niin ne ei ollu kauheen pehmeet. Semmoset suht tukevat ja kyl ne mielestäni suojas aika hyvin sitä puhelinta :)

   Delete