© Layout by Julia E.

RED

08 December 2014

Harvoin tälläistä kuulee mun suusta... mutta pakko sanoa, että ihana maanantai! Sain nukuttua erittäin hyvät yhdeksän tunnin yöunet ja aamusuihkun jälkeen suuntasin heti pikaiseen ripsihuoltoon Ceciliin. Ajan puutteen vuoksi tehtiin nyt vain nopea huolto ja loput tehdään sitten Reetan pienen Tukholma lomailun jälkeen. Iso kiitos taas Reetalle näistä upeista räpsyttimistä!
Nyt istun hetken koulunpenkillä opiskelemassa (...postaamassa) ja täältä menen koti kautta jäähallille. Tällä kertaa siellä ei odota valmennukset vaan poikkeuksellisesti paljon tonttuja ja joulupukki, joulujuhlan merkeissä. Mukava ilta siis tiedossa ja nukkumaankaan ei oo kiirettä, sillä huomenna on vapaapäivä! ❤️ Tai no etätehtäviä, mutta ei niissä toivottavasti kauaa aikaa mene. Tänään voin siis illalla rauhassa katsella jotain kivaa sarjaa tai vaikka alotella teidän kysymyksiin vastaillua. Eli jos teillä tulee vielä jotai kysymyksiä mieleen, niin käykää ihmeessä laittamassa niitä TÄNNE! 
Untitled Untitled Untitled jacket h&m || jeans bikbok || bag lindex || shoes dinsko

10 comments:

 1. Sun blogi on kyllä yks mun lemppareista! <3

  ReplyDelete
 2. Oi mistä toi huivi on??

  ReplyDelete
 3. Ihanan pirteen värinen takki! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva tää kun aloitit oman blogin, jotenkin selkeämpi. Sun postaukset on aina ollu jotenkin sellanen kiva piristys päivään ja nää kuvatki on aina niin kivoja :) sun tyylikin on ihana!
  Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani, ja menossa parempaan suuntaan koko ajan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii! Tosi kiva kuulla, että tykkäät !<3 toivottavasti suunta parempaan pysyy :D

   Delete
 5. vitsi miten kiva asu! :)

  ReplyDelete