© Layout by Julia E.

LAHJAVINKKI #1

01 December 2014

Pääsin viime viikolla rentoutumaan KSM Studioon, mikä sijaitsee Salon keskustassa. Mulle tehtiin hemmottelu hoito kasvoille ja oli kyllä mahtava kokemus! En oo koskaan aikaisemmin kasvohoidossa käyny, mutta nyt jo odotan innolla, että milloin pääsisin taas uudestaan kokemaan jotain yhtä ihanaa! Rentouttavaa musiikkia, erilaiset voiteet kasvoilla, kylmää, lämpimämpää, karheampaa, sileämpää, IHANAA! ♥ Oli kyllä aivan mahtava piristys tähän pimeeseen vuodenaikaan.
Nyt kun joulukin lähestyy ja pähkäilette lahjojen ostamista, niin tässä olisi lahjavinkki numero yksi! Hemmottelusta tykkää varmasti kaikki, niin naiset kuin miehetkin! Kasvohoitojen lisäksi Katja tekee kauneushoitolassaan jalka-, käsi- ja vartalohoitoja, kynsiä, sokerointia, kestovärjäyksiä sekä vahauksia. Nyt mulla on myös ilo jakaa teidän kanssa pieni tarjous joulukuun kunniaksi!♥ Saatte vuoden loppuun asti kaikista hoidoista -20% alennusta, kun mainitsette blogini nimen.
Lisätietoja löydätte osoitteesta: http://ksmstudio.fi/
Untitled Untitled Untitled (Postaus tehty yhteistyön merkeissä)

6 comments:

 1. Mulla jäi vähän epäselväksi että aikooko Nora jaktaa siis tota teidän blogia?

  ReplyDelete
 2. Pakko korjata toi eka virke :-D "Mulle tehtiin hemmottelu_hoito kasvoille ja oli kyllä mahtava kokemus!" yhdys-sana tuo :-) ite en salossa asu, niin en pääse käyttämään :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huoh, mites toi sun 'yhdys-sana' XD turna sun päteä siinä ;)

   Mäkään en valitettavasti asu Salossa, mutta muuten oisin ollut kyllä kiinnostunut! :)

   Delete
 3. Miks oot instagramissa vielä ""liisaostol" ? Norakin vaihtoi ostolin ig nimimerkistä jo pois, kun sitä perjaatteessa ei enää oo.

  ReplyDelete
 4. Anolle tiedoksi, yhdyssana muuten kirjoitetaan ihan yhdyssana, ei yhdys-sana. :)

  ReplyDelete
 5. varmasti ihana paikka, pitääkin mennä kokeilemaan :)

  ReplyDelete