© Layout by Julia E.

NUNUCO DESIGN COMPANY

15 December 2014

Pari päivää sitten postilaatikkooni kolahti pieni pahvilaatikko, jonka sisältä paljastui Nunuco design companyn iphone kuoret*. Mulla on ollut jo hetken aikaa käytössä iphone 6 ja nyt sain vihdoin hankittua siihen suojakuoret ja kaiken lisäksi vielä tyylikkäät sellaiset! Sain valita yhteistyön merkeissä yhdet kuoret ja nyt on kyllä pakko myöntää, että mulla meni melkein koko ilta Nunucon sivuja selatessa. Oli aikamoinen ongelma päättää yhdet kuoret, kun kaikki olivat niin ihania! Päädyin loppuen lopuksi kuitenkin tähän jääkukka kuvioon. Tämä kuvio ja väri on vaan NIIIN ihana piristys tähän pimeeseen vuodenaikaan!
Käykää ihmeessä kurkkaamassa Nunuco sivuston tarjontaa! Vielä ehtii tilata joululahjaksi ihanan pirteät kuoret itselleen, kaverille, sisarruksille tai vaikka vanhemmille!:)
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

(*Saatu yhteistyön kautta/Gifted)

13 comments:

 1. Nunucolla näyttää olevan mahdollisuus valita materialliksi kuoriin joko muovi tai silikoni, kumpi sinulla on? Onko sulla molemmista kokemusta kysesisestä firmasta; mikä ero? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse tilasin silikoonisen ja tykkään kovasti! Muovisesta ei oo kokemusta:)

   Delete
 2. Voisitko tehdä iphone6 MIINUS/PLUS listan? Tai kertoa sun puhelimen ominaisuuksista, appseista mitä käytät ja mikä niissä on hyvää ja mikä huonoa :-) Ois kiva saada vielä lisää mielipiteitä vaihdanko lumian appleen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellaki vaihdat appleeen ! Tää on ihan paras kännykkä.. Ainakin mun mielestä :-D kaikki on plussaa ja nyt ainoo miinus mikä tulee mieleen on se, et tähän ei saa mitään muistikorttia, eli pitää heti puhelinta ostaessa tietää, että paljon muistia tulee suunilleen tarvitsemaan :-)

   Delete
 3. aivan ihana myös toi hame noissa kuvissa!! mistä se on? :) ja mitä oot tykänny iphone 6:sesta? mitä eroa siinä on esimerkiksi iphone 4s:sään, muutakun ulkonäkö?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on bikbokista:) ja oon ihan rakastunu tähän iphone 6 !! Ja no eroja on ainakin se et iphone 6:ssa on paljon parempi kamera ja isompi näyttö, mikä helpottaa kuvien muokkausta yms :) mut kyl niit pieniäkin eroja on, joista ei nyt tietenkään tuu mitään mieleen ...

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitoksia ! :) oli ihan pakko laittaa se tohon vieree, ku noi kuosit sopi noi hyvin yhteen :D

   Delete
 5. Noiden kuoret on niin ihania!! :) Mulla on kans muutamat niitä ja tykkään niin paljon! Ostin kans tuon saman kuvion ihan ekaks kuoreks ja se kyllä piristää aina!

  ReplyDelete