© Layout by Julia E.

OUTFIT

02 December 2014

Joulukalenterin ensimmäiset luukut on nyt avattu ja mennään kovaa vauhtia kohti joulua ja uutta vuotta.  Parit pikkujoulut on jo merkattu kalenteriin, kaverin synttärit ja tietenkin joulu, sekä uusi vuosi. Tekemistä kyllä riittää, mutta voimat alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Viimisillä voimilla pitää nyt rutistaa viellä pari viikkoa, ennen loman alkua ja repiä sitä positiivisuutta arjen pienistä iloista!:-)
Muistuttaisin vielä kaikkia Salolaisia siitä, että tulevana perjantaina järjestetään Cecil liikkeessä blogikirppis klo.15.30-19.00! Tulkaa ihmeessä paikalle tekemään löytöjä! Lisätidot löytyy TÄSTÄ.
Untitled
coat sheinside | shirt h&m | scarf lindex | jeans bikbok | shoes dinsko | kello daniel wellington

8 comments:

  1. Tosi nätti asu, tykkään kauheesti tosta värimaailmasta ja kuvauspaikkakin näyttää just kivalta asun kaverina!! Ja näytät kauniilta:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! <3 itekki tykkään tosi kovasti tosta värimaailmasta :)

      Delete
  2. Kiva asu!
    Olisko sulla mielessä vaihteen vuoksi jotain "erikoisempia" postauksia kuin ainaisia asu kuvia? :) kivojahan nämä on ja saan inspistä pukeutumiseen mutta olis kiva jos jaksaisit väsätä tänne jotai muuta! :-)
    Ihanaa joulun odotusta sulle!! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ! Ja just itekki miettisin, et alkaa nää asukuvat pursuu jo korvista ulos :-D yritän väsätä jotai muuta tai lisätä jotai sekalaisia kuvia tai vastaavaa :D

      Delete
  3. Tuleepa ihan mieleen oma tämän hetken lemppariasu!:D Tismalleen sama takki yhdistettynä farkkupaitaan, mustiin farkkuihin ja huiviin.

    ReplyDelete
  4. Mistä sä oikeen revit noita ihania Sheinsiden takkeja!! Nyyyh, miksen mä löydä mistään ikinä noin kivoja... tai sit kaikki vaan näyttää sun päällä niiiin hyvältä!

    essi-bltn.blogspot.fi

    ReplyDelete
  5. Voi miten kiva asu taas, tykkään varsinkin tuosta takista! :)

    ReplyDelete
  6. Ooiii toi sun takki on I-H-A-N-A!!!!!! Sulla on muutenkin tosi kivoja asuja ja blogissa kiva selkeä ulkoasu ;)

    ReplyDelete