© Layout by Julia E.

NEW STUFF

20 December 2014

Löysin yks päivä h&m:stä tuon ihanan kynsilakan ja luomiväripaletin. Ensin hiukan epäilin näiden toimivuutta erittäin halvan hinnan takia, mutta muutaman käyttökerran jälkeen oon enemmän kuin tyytyväinen näihin kahteen pieneen löytöön. Kynsilakka kuivuu kynsillä suht nopeesti ja pysy ainakin mulla viikon verran tosi hyvänä! Luomivärejä mä harvemmin käytän, joten niistä mulla ei ole hirveästi mitään kokemusta, mutta näistä mä kyllä tykkäsin! Sen lisäksi seppälän alennuksista löytyi ihanat korvikset, mitkä mahdollisesti eksyy päälle tässä joululoman aikana kun on jonkin verran noita juhlia kuitenkin tulossa. Näitä kaikkia piti käyttää uutena vuotena, mutta tuli pieniä mutkia matkaan, joten näillä näkymin ainoastaan luomivärit pääsee käyttöön sinä päivänä. Saa nähdä mitä keksin.... :D
Untitled Untitled h&m Untitled h&m Untitled Seppälä

14 comments:

 1. Noi korvikset on ihan mielettömän kivat! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanat korvikset!

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihanna värinen toi kynsilakka! <3

  ReplyDelete
 4. ihania pikku ostoksia!:)

  ReplyDelete
 5. ihana ku postaat useesti, mutta välillä ehkä vähän väsikinkin :(

  ReplyDelete
 6. heiii kysymys. kun mulla on toi olympuksen pen E-PL5 minijärkkäri ja tekisin siitä sellasen esittelypostauksen mun blogiin, niin saanko käyttää kuvaa esim tosta sun skirt day postauksesta siihen, että näyttäsin kuin hyvä laatusii kuvii näil olympuksen minijärkkäreillä saa, kun yhdistää vielä esim ton 45mm obun? :) (mulla on meinaan vaan tää 14-42mm mikä tuli tässä mukana). Laitan sit tietysti linkin sun blogiin ja kerron että kuva on sieltä yms.

  ReplyDelete
 7. Eikö Valtteri oo terve jos hän on saanu vapautuksen armeijasta vai mistä syystä? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. on hän ihan terve ! :D hänel on vaa polves joku juttu ja ranne joskus leikattu, niin siks sai C päperit:)

   Delete
 8. Hei! Mulla on ongelmia oman blogin kanssa kuvien koosta, niin lataatko sää flickrin kautta ja mitä pistät leveydeks ja korkeudeks kuvilles? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. laitan flickrin kautta ja korkeudesta en muista, mutta leveys on se 800 :)

   Delete
  2. Kiitos! :) mutta voisitko kattoa kun mulla kuvat 'levenee' hassusti. Pitäis saada pystykuvat ja vaakakuvat suhteutettua oikein..

   Delete
  3. vaakakuvien korkeus on 534 ja pystykuvien on n. 1250 riippuu kyllä kuvan leikkauksesta :)

   Delete
  4. Kiitos paljon! :-)

   Delete