© Layout by Julia E.

MEIDÄN VAUVA TÄYTTI 8KK

01 December 2019

Voi vitsi, miten kiva viikko takana!

Alkuviikosta ehkä hieman masensi tää pimeys, mutta loppuviikon aurinkoiset kelit ja fiilikset jätti kyllä erittäin hyvän mielen! Torstaina pääsin viettää aikaa Nean ja Idan kanssa, jolloin alkuviikon masistelut jäivät taka-alalle ja sain taas nauraa maha kippurassa kaikille tyhmille jutuille. Voi vitsi mä kyl tykkään mun kaikista ystävistä ja siitä ilon määrästä, jota he tuo mun elämään! Torstaina tyttöjen kanssa vietetyn ajan lisäksi sain kuulla myös pari ilouutista, joista ainakin yhdestä puhun teille vähän myöhemmin! Perjantaina töiden jälkeen Sara tuli meille yöksi ja koska Waltteri oli kavereilla viettämässä iltaa, saatiin olla tyttöjen kanssa keskenämme. Viiniä, herkkuja ja tyttöjen juttuja. Juuri tällaista iltaa kaipasin tähän väliin! Jossain kohtaa myös Waltteri liittyi seuraamme ja oli ihanaa hengailla pitkästä aikaa myös tällaisella kokoonpanolla.

Vaikka perjantaina tuli valvottua erittäin pitkään, en pystynyt lauantaina aamulla nukkumaan. Auringonsäteet herätti ja antoi energiaa, enkä millään pystynyt jatkaa unia. Nousin heti siivoomaan, laittaa pyykkejä, tiskejä ja aamupalaa. Pian muutkin heräsivät, Sara lähti jossain kohtaa kotiin ja me lähdettiin Waltterin ja Mashan kanssa lenkille. Vedettiin pitkä lenkki ja voi sitä ilon määrää kun Masha pääsi juoksemaan lumessa! Me oltiin myös innoissamme siitä, kuinka innoissaan hän oli. Kattokaa tota hänen kollaasia! En mä kestä!<3 Ihana lenkki rakkaiden seurassa sai hymyn huulilleni!

Koska Masha täytti 8kk lauantaina, sai hän luvan lähteä meidän kanssa Bar Cóniin syömään. Ihana päivällinen koko perheen voimin! Hyvää ruoka ja parasta seuraa!<3 Päivällisen jälkeen vietiin Masha muutamaksi tunniksi hoitoon, käytiin ajelulla ja jatkettiin iltaa vielä kaksin. Kiireen keskellä helposti unohtaa sen rakkaimman ihmisen ja siksi oli ihanaa päästä viikonloppuna ihan ajan kanssa viettää kahden keskeistä aikaa. Haettiin Masha yöksi kotiin ja katsottiin vielä pari dokkaria ennen nukkumaan menoa.

Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä Suomenlinnaan kävelylle, mutta päätettiin skipata Suomenlinna ja lähteä mielummin Porvooseen hakemaan joulufiilistä. Kierreltiin tuttuun tapaan pieniä putiikkeja, käytiin teellä ja tultiin illaksi kotiin. Laitan Porvoo kuvia tulemaan sitten ihan omassa postauksessa! Nyt pidetään sormet ristissä ja toivotaan, että koko joulukuu on yhtä aurinkoinen, kuin sen ensimmäinen päivä! Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille. <3

 Untitled  Untitled  Untitled

No comments:

Post a Comment