© Layout by Julia E.

TÄMÄN HETKISIÄ FIILIKSIÄ

04 October 2016

Mä kirjotan tätä postausta luennolla istuessa. Kirjallisuuden historia ei oikein tällä hetkellä nappaa, joten päätin kaivaa koneen esille ja aloittaa raapustamaan tänne ajatuksia, mitkä tällä hetkellä on mielen päällä. Nyt on vasta tiistai ja mä oon aivan loppu jo nyt. Musta nyt voisi olla jo viikonloppu ja rauhallinen sellainen. Valitettavasti viikonloppuun on vielä matkaa ja se tulee olemaan kaikkea muuta kuin rauhallinen. Lauantaina lupauduin meinaa lähtemään kavereiden kanssa juhlimaan ja nyt jo kadun sitä päätöstä, sillä huomennakin on tiedossa approt... Toisaalta kerran sitä vaan eletään fuksivuotta, joten pakko sitä on jaksaa! Eiköhän tää kaikki väsymys helpota sitten ajan kanssa. Mä ainakin jaksan uskoa niin!

Oon kyllä kaikesta väsymyksestä huolimatta silti tosi onnellinen ja iloinen kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu! On ihan huippua tutustua uusiin ihmisiin, oppia uutta ja nauttia pitkästä aikaa elämästä ilman töitä. Tää koulun alku on ollut sen verran rankka, että päätin hetkeksi jäädä työttömäksi ja keskittyä ihan vaan kouluun. En tiedä kuinka kauan viihdyin näin työttömänä, sillä viimeiset viisi vuotta en oo mitään muuta tehnytkään kuin töitä.. Se vaan kuuluu mun arkeen, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että pelkästään tää koulu menee ihan työstä. Pennejä pitää tässä nyt opetella laskemaan vähän tarkemmin, mutta onneksi täällä Suomessa on sit tarpeen tullen mahdollisuus myös ottaa opintolainaa...

Tää työttömänä oleminen on mulle aika outo juttu, sillä vielä hetki sitten väitin ystävilleni, että minä en ainakaan lopeta töitä koulun alkaessa. Sanoin, että kyllä mä oon lukion ja jo yläasteenkin ohella tehnyt töitä, joten pystyn yliopistonkin ohella hoitamaan työt. Tää yliopisto ei kuitenkaan ollut yhtä helppo yhdistää töihin, ainakaan näin alussa... ja niinkuin moni opettaja mulle on täällä jo korjannut, tämä ei ole koulu vaan yliopisto. Siinä on iso ero, mutta mä uskon, että tää helpottaa ajan kanssa ja kohta pääsen taas yhdistämään työt tähän arkeen. Se on meinaa musta tosi kivaa vastapainoa opiskelulle ja no onhan sitä rahaakin kivaa saada. :-D Just nyt mä kuitenkin nautin tästä elämäntilanteesta ja pidän tätä päätöstä hyvänä! Mun on väsymyksestä huolimatta, hyvä olla näin!

IMG_0903 IMG_0873 IMG_0848 IMG_0913 IMG_0890

6 comments:

 1. Luulin että oot vieläki ur&penn issä? Mitä tapahtu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päätin vaa, et tää koulun alku ja siihen arkeen tottuminen on nyt vähän liian haastavaa töiden kanssa :) ehkä vähän myöhemmin hakeudun taas töihin, kunhan vaan saan tän koulun ja arjan pyörimään!:)

   Delete
 2. Millasia töitä oot vuosien varrella tehnyt, jos saa kysyä? :) Sun ikäseks viis vuotta töitä on kuitenkin tosi hyvä saldo, ja just varmaan hyvin saanut rahaa kerättyä säästöön niin, ettei lainaa tarvi heti ainakaan ottaa. Ite sain vasta kunnon kesätyönkin 18 vuotiaana, niin tosi outo ajatella että niin nuoresta saakka oot tehnyt töitä, kun mua ei iän takia juuri kelpuutettu minnekään siinä iässä :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. valmentanut taitoluistelijoita, ollu puhelinmyynnissä, myynnyt mansikkaa, bik bokissa, abc liikennemyymälässä, splizzeriassa ja ur&penissä :)

   Delete
 3. Nätti toi sun harmaa pipo :) Mistä oot ostanut?

  ReplyDelete