© Layout by Julia E.

TEHOVIIKKO KÄYNTIIN!

08 August 2016

Oon mennyt koko kesänä pää kolmantena jalkana, paikasta toiseen ja kotona olen käynyt vaan pikaisesti kääntymässä. Koska en oo ehtinyt/jaksanut siivota kunnolla, käytin tekniikkana piilottamista. Piilotin kaiken aina vaan kaappeihin ja vaatehuoneeseen... yleensä vaan heittämällä kaiken vaatehuoneen lattialle. Nopeasti kaikki ovien taakse piiloon, pois näkyvistä ja tällä tavalla huijasin itseäni.
Vaatehuoneen lattia täyttyi tavaralla... Siellä oli purkaamattomia laukkuja varmaan tuhat, myös pyykkivuori kasvoi jo niin isoksi, ettei yksi pyykkikorillinen enää riittänyt ja tiskiallaskin täyttyi täyteen. Eilen päätin pitkän tauon jälkeen sanoa tälle sekasorrolle heipat.

Päätin, että viikon aikana hoidan kaikki rästiin jäänneet hommat kuntoon, jotta voin täysin rinnoin nauttia kesän viimeisistä viikoista. Toisin sanoen nollaan tilanteen. Nollaan kaiken stressin, mikä on kerääntynyt sen takia, että tekemättä jäänneet asiat painavat mieltä. Pistän pitkästä aikaa myös kodin kuntoon. Onhan se paljon kivempaa tulla pitkän työpäivän tai jonkun reissun jälkeen kotiin, kun siellä on siistiä. Eilen aloitin tämän urakan siivoamalla vaatehuoneen ja ne ketkä mua snäpissä seuraa (@liisaostol) huomasivat varmasti, että ei muuten ollut mikään ihan pieni urakka.

Tänään jatkan siivous urakkaa pesemällä heti aamusta pari koneellista pyykkiä ja tiskaamalla tiskialtaan tyhjäksi. Sen jälkeen suuntaan töihin ja no töiden jälkeen jos vaan vielä voimat riittää, niin suunnitelmissa olisi siivoomista!

Niin kuin näiden kotihommien kanssa, myös blogin kanssa mulla on käynyt  kesällä niin, että kuvia olisi vaikka millä mitalla jaettavaksi, mutta en tiedä mistä aloittaa ja siksi oon vaan lykännyt asiaa eteenpäin. Tietokoneen kansioissa vallitsee tällä hetkellä oikeastaan ihan samanlainen sekasorto, kuin mun vaatehuoneessa vielä eilen illalla. Siksi päätin nyt vaan pamauttaa teille nämä kaikki sekalaiset kuvat tähän näytille ja nollata vähän tän bloginki suhteen. Nää kaikki kuvat on otettu kesän mittaan, mutta jostain syystä ne on vaan jäänneet muokattuina lojumaan kovalevylle.

Ei mulla tähän hätään oikeastaan muuta. Päätin tulla kertomaan mun suunnitelmista aloittaa tehoviikko. Onhan se niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja varsinkin nyt kun asia on sanottu ''ääneen'', niin sitä ei voi olla toteuttamatta! Energistä viikon alkua teille kaikille! :)

IMG_5463
IMG_0719
Mun ripset huoltaa tuttuun tapaan ihana Reetta, jonka söpö Cecil liike löytyy Salosta!
IMG_9377 IMG_3150 2 IMG_9344 IMG_9326 IMG_6396 IMG_5580 IMG_0605-2 IMG_6633 IMG_0577-2 IMG_0509 IMG_6235 IMG_6356 IMG_6444 IMG_6478

6 comments:

 1. Millon sulla alkoikaan koulu?:) Ja ootko yhtään miettinyt et mitä sit teet ku oot opiskellut et mihin haluaisit töihin yliopiston jälkeen liittyen sun koulutukseen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla alkaa koulu vissiin 29.8? en oo täysin varma vielä tästä :DD Pitäis vissiin varmistaa asia jostain! Ja en oo vielä miettinyt, että mitä opiskeluiden jälkeen... siihen on kuitenkin vielä ainakin se 5 vuotta... Ehkä aineen opettajaksi tai emmä tiiä ! :)

   Delete
 2. Mistä noi siniset lakanat? ihana blogi sulla :)

  ReplyDelete
 3. Tää blogi on niin ihana siks kun kuvat ovat niiiiin laadukkaita ja ihania aina jokainen kerta <3 kysyisinkin, että millä kameralla saa noin hyviä kuvia eli mikä kamera sulla on ja muokkaatko kuvia ennenkuin julkaiset?

  ReplyDelete
 4. mitä objektiivia käytät yleensä ? :-)

  ReplyDelete