© Layout by Julia E.

SNAPSHOTS

10 April 2016

Näitä yksittäisiä kuvia on taas kerääntyny ihan mukava määrä kameran muistikortille, joten on aika taas tällaiselle sekalaiselle postaukselle. Nää on jostain syystä ihan mun lemppareita, toivottavasti tekin tykkäätte!
Untitled
Nupe oli meillä viimeviikolla yökyläilemässä ja tässä kuvassa Nupen ilme taitaakin kertoa kaiken... Hän rakastui tohon mun nalleen ja halusi sen itselleen kuolattavaksi, mutta mä en halunu antaa sitä hänelle!Untitled
Pari viikkoa sitten lähdin ihan huvikseni Waltterin seuraksi Porvooseen ja sen aikaa kun hän oli koulussa, itse istuskelin kahvilassa, tehden blogijuttuja.
Untitled
Dress from Shein
Untitled
Postista saapui uusi Daniel Wellingtonin kello. Rakastuin tohon uuteen malliin, jossa on nuo ihanan siniset viisarit! Ja muistutan vielä, että nyt saatte Daniel Wellingtonin nettisivuilta 15% alennusta, koodilla LIISA15.
Untitled
Käytiin yks aamu Essin kanssa tutustumassa Glitterin uuteen hiusoppaaseen!
Untitled
Minä ja Nupe päiväunilla!
Untitled
Perjantaina raskaan työputken jälkeen en jaksanut tehdä mitään erikoista, vaan ilta vierähti ihan vaan Lindan kanssa sängyllä löhötessä ja nauraen tyhmille jutuille. Parasta!<3
Untitled
teehetki
Untitled
Niiin mageet letit ja hiuskorut!!!!!!
Untitled
Venäjällä ollessani mukaan lähti alennuksessa ollut Chanelin kulmakynä ja huulipunaa, jotka yhteensä maksoivat vaan 23€!!!!!!
Untitled
Eilen aamulla pakkasin laukun ja lähdin pikavisiitille Saloon, sillä meillä oli mun entisten Bik Bok työkavereiden kanssa suunniteltu tyttöjenilta! Oli ihan älyttömän ihanaa nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja jatkettiin siitä sitten iltaa vielä Salon yöelämään eli rikalaan... :D Parhaillaan olen matkalla takaisin Helsinkiin ja huomenna aamulla koittaa heti paluu takaisin arkeen!

9 comments:

  1. Tämmösiä kuvia on kiva katella:) Miten ihana koiruuskin siellä<3

    ReplyDelete
  2. todella kiva asu! oli pakko mennä tilaa itelleki samanlainen mekko shein:istä ^^ ja toi kuva Coffee Housist, nii jäin kattoo todella kauan että 'näyttääpä tutulta' mut sit ku vaivauduin lukee teksin nii katoin et katoppa oot käyny tääl porvoos, haha :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. toi on kyllä ihan älyttömän ihana mekko! Tykkään siitä itsekin tosi paljon! <3

      Delete
  3. Ihana postaus!! Näitä on aina niin kiva katsella, varsinkin kun sun kuvat on aina niin upeita!! :) Ja oon kyllä samaa mieltä Jasminen kanssa, toi asu ja mekko on ihania!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  4. Hei mistä se sun yksisarvispuhelinkuori on?:-D

    ReplyDelete
  5. Olisiko mahdollista tehdä "linkkaa blogisi"- postausta, jossa valitsisit pienempiä blogeja, joissa olisi esimerkiksi alle 300 lukijaa? :-)

    ReplyDelete