© Layout by Julia E.

ON THE ICE -VIDEO

02 March 2016

Eilisen päivän aikana tuli pitkästä aikaa videokuvattua jotain pieniä pätkiä talteen, joten päätin niistä eilen illalla väsätä tällaisen lyhyen fiilistely videon. Mä en oo mikään mestari näiden videoiden teossa, joten älkää tuomitko! Pitäisi varmaan vähän harjoitella ja muutenkin kuvata useammin jotain videomateriaalia, niitä on meinaa tosi kiva katsoa sitten jälkeenpäin!
Muistakaa vaihtaa laatu hd:ks videota katsoessa!

32 comments:

 1. Aivan ihana video ja hienot pyörähdykset! Kaikkea hyvää sulle ja Valtterille! :)

  ReplyDelete
 2. Sulonen videoo!! Mä en osaa ees jarruttaa luistimilla hhahaha❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia<3 ja hahahha mun pitää varmaan opettaa sul;)

   Delete
 3. Tosi kiva video! :-) Musiikkikin oli just sopiva

  ReplyDelete
 4. Oi mikä söpö video! :) Täälläkin yks entinen luistelija, olispa ihana päästä jäälle pitkästä aikaa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli virhe mennä jäälle koska nyt haluun lisää ja lisää! Niin kova ikävä ... Ja kiitos!<3

   Delete
 5. Voi miten ihana video! Tee ihmeessä lisää! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja pitää kyl yrittää tehdä useemmin jotai videoita!:)<3

   Delete
 6. Kiitos paljon!<3 ja ihanaa kevättä sinne kans!:))

  ReplyDelete
 7. Aivan ihanaa vaihtelua ja sopi muutenkin tänne sun blogiin tosi hyvin, TYKKÄSIN!! :)

  ReplyDelete
 8. oli kyllä ihana video ja videosta välittyi tosi hyvä fiilis!! :)

  ReplyDelete
 9. Aivan älyttömän ihana video! <3

  ReplyDelete
 10. Ihana video ja toi loppu oli söpö :'-) oisko liian yksityinen aihe tehdä postausta teidän paeisuhteesta et miten tapasitte ja mitkä asiat on pitäny sen noinkin pitkänä jne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisin miettiä asiaa, kiitos vinkistä! :) <3

   Delete
 11. Ihana video ja oot tosi taitava luistelija. Itsekin luistelen; olen luistellut jo monen monta vuotta ja luistelen edelleen. Se on itselle tosi tärkeä ja rakas harrastus, joten siinäkin mielessä tää video erityisesti miellytti. Nyt olen useampana vuonna joutunut hiukan punnitsemaan luistelun jatkamista; en sen takia, ettei olisi enää motivaatiota vaan esimerkiksi sen takia, että luistelun yhdistäminen kolmivuorotyöhön on melko haastavaa ja tietysti myös kustannukset vaikuttavat. Eihän luistelu kuitenkaan mitään ihan ilmaista ole. Oon silti kaikista pohdinnoista huolimatta jatkanut enkä ole jatkamista missään vaiheessa katunut. Tällä hetkellä tuntuu, että tää olis mun viimeinen kausi mut tiedän, etä sit kun se lopettamisen aika oikeesti tulee, en kuitenkaan pysty päästämään irti. Vaikka tottakai elämä jatkuu luistelun lopettamisen jälkeen, mutta ei silti oo helppoa vaan tehdä sitä lopettamispäätöstä. Musta tuntuu, että oikeesti lopetan vasta siinä vaiheessa, kun oon niin vanha mummo, että joku lääkäri käskee turvallisuussyistä lopettamaan :D Onks sulla koskaan ikävä luistelua? Ja jos saa kysyä, niin mikä sulla aikanaan vaikutti eniten luistelun lopettamiseen? Tohon on kyllä varmaan vaikee vastata.
  Huh, tulipas pitkä kommentti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse lopetin luistelun hmm... 8luokal puolessavälissä, koska motivaatio alkoi loppua, alkoi kiinnostaa kaikki muut asiat ja no kilpailin silloin sm-noviiseissa ja taso oli aika kova.. ei vaan hermot kestäny. Mulla oli ikävä kisoja yms ja on itseasiassa edelleen.. jatkoin heti lopetettua valmentamista ja jatkoin niitä hommia viime kesään asti, kunnes muutin helsinkiin ja jouduin lopettamaan valmentamisen. Alkusyksystä näin kokoajan unia luistelusta, koska tää on eka syksy/talvi, jota en vietä jäähallilla, mutta nyt alan pikkuhiljaa jo tottumaan siihen ajatukseen. Mulla on varmasti koko loppuelämäni ikävä luistelua ja jäähallia, koska onhan se ollut iso osa mun elämää ja se on tuonu mun elämään paljon ihania ihmisiä ja muistoja, mutta oli se kyllä ihan hyvä päätös lopettaa. Elämässä on meinaa osattava päästää jostain rakkaistakin asioista irti ja liikkua eteenpäin, jotta ei jumittuisi paikoilleen tallaamaan :-) mutta jos on mahdollisuus harrastaa, niin kannattaa ihmeessä harrastaa! <<3

   Delete
 12. Todella hieno taidonnäyte videon muokkaamisesta Neiti Liisa. Olet hyvin taidokkaasti käyttänyt eri kuvakulmia ja etäisyyksiä tässä Neiti Liisa.Jään innolla odottamaan uusia videoita sinulta :) Ihanaa kevättä sinulle ja tsemppiä pääsykokeisiin tulevaisuudessa!

  ReplyDelete
 13. Ihana video!! Näitä ihmeessä lisää, varmasti kivoja muistoja itsellekin tälläiset :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. Aivan ihana video!! :) Itsekin oon ala-asteella harrastanu taitoluistelua niin tuli nyt kyllä ihan ikävä kaikkia noita piruetteja sun muita :D

  ReplyDelete