© Layout by Julia E.

COFFEE TIME

25 March 2016

Mulla on viime päivinä ollut joku ihmeellinen siivousinto? Vedin yks päivä koko kämpän kaapeista tavarat ulos ja järjestelin jokaikisen laatikon uudestaan. Kävin jopa ne pahimmat krääsä nurkkaukset läpi, joihin ei yleensä halua edes kurkata. Nyt on jokaikinen kaappi järjestyksessä jopa siivouskaappi... Hullua, eikö?
Eilen tämä siivousinto jatkui pesemällä neljä koneellista pyykkiä ja pääsiäisloman jälkeen saan toivottavasti aikaiseksi viedä vielä kaikki matot ulos tampattavaks, niin sit on kevätsiivous tehty alta pois! Eilen pyykkien pesun lisäks käytiin keskustassa, hakemassa viimeiset tarpeelliset jutut viikonloppua varten ja samalla reissulla poikettiin myös kahvilla. Sen jälkeen käytiin vielä Vantaalla katsastamassa crossiradan kunto ja loppu ilta vierähti ihan vaan kotona löhöillessä.
Nyt hypättiin autoon ja lähdettiin hurjastelemaan kohti Saloa. Tänään ei oo tiedossa mitään kummallista. Vahditaan koiria, käydään moikkaamassa vanhempia ja illalla nähdään Eetua. Oikein ihanaa pääsiäislomaa teille kaikille!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

1 comment:

  1. vau, oon sellaillu sun blogia varmaan yli tunnin nyt, ja pakko sanoa että sulla on niin upeita kuvia!

    ReplyDelete