© Layout by Julia E.

KAKSI ERILAISTA KESKIVIIKKOA

23 May 2019

Viikko sitten keskiviikkona heräsin kaikessa rauhassa yhdeksän aikoihin, juttelin tunnin verran ystävän kanssa facetimessa ja sitten rupesin raapustamaan postausta. Kun postaus oli parin tunnin jälkeen valmis, tajusin, että mulla on jo ihan super kova kiire. Ei muuta kuin suihkuun, pikaiset laittautumiset, ruokaa nassuun ja suunta kohti Kumpulan kasvitieteellistä puutarhaa. Pääsin osallistumaan New Nordic Herbal School 2019 -workshoppiin, jossa päästiin kuulemaan kasvien terveysvaikutuksista ja valmistamaan itse luonnon-kosmetiikkaa. Ihan super mielenkiintoinen iltapäivä tuli vietettyä Kumpulassa ja sen jälkeen päästiin vielä isolla porukalla herkulliselle kasvisillalliselle ravintola Yes Yes Yes:iin. Muutama tunti vierähti siinä viinilasillisten, jutustelun ja tietenkin hyvän ruuan parissa.

Eilen mun keskiviikko olikin aivan toisenlainen. Ei ollenkaan yhtä huoleton, vaan päinvastoin. Heti aamusta oli jotenkin tosi levoton olo ja siksi päätin mennä heti herättyäni pihalle treenaamaan. Aurinko paistoi ja ulkona pärjäsi treenata pelkällä topilla, ahh! Hetkeksi sain heitettyä aivot narikkaan, kävin virkistävässä suihkussa, tein ruokaa ja avasin tietokoneen... Siellä odotti nettitentti. Tässä kohtaa alkoi ahdistaa. Yritin väkisin vääntää kaksi esseetä siinä muutaman tunnin ajan, samalla kun päässäni juoksi ajatukset siitä, että miksi ihmeessä mä teen tätä?!? Kaksi aivan älyttömän huonoa esseetä palautettu, en kerkeä edes lukea niitä läpi, koska mulla on kiire töihin, pistän koneen kiinni, puen päälle ja lähden juoksujalkaa bussipysäkille...

Koko bussimatkan pyörittelen ajatuksia: ''Haluun lopettaa yliopiston, mutta en uskalla, en oo luvuttaja. En haluu tehdä edes kandia loppuun, haluun vaan muodon vuoksi sen paperin ehkä ulos sieltä. Kiinnostaisi joku ihan muu ala jne...''. Hetken pohdiskelun jälkeen, päätin, että saan ihan rauhassa pyöritellä näitä ajatuksia tässä kesän ja vielä syksynkin ajan. Antaa ajan näyttää, mutta oon aika varma, että ensi keväänä haen opiskelee jotain aivan muuta! Sen tiedän, että vaikka en sitä kandin paperia saisikaan tuolta ikinä ulos, niin tää ei oo todellakaan hukkaan heitettyä aikaa! Eilen heräsi tosi paljon hyviä ajatuksiakin mieleen, mutta musta tuntuu, että pyörittelen näitä ajatuksia vielä vähän lisää ja tulen sitten kirjoittamaan ihan oman postauksen siitä.

Mun työpiste on muuttunut hetki sitten ja siksi kyseinen iltavuoro vähän jännitti, sillä olin ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa yksin sulkemassa. Kaikki meni onneksi hyvin ja työpäivän aikana sain onneksi myös mieltä painavat asiat karkotettua pois. Kaikella on tarkoitus ja kyllä se siitä! Aika varmasti näyttää ja järjestää palaset kohdilleen.

Kotiin päästyäni oli vielä hommaa vaikka muille jakaa. Ruuan laittoa, pyykit, pika siivous ja niin edelleen, mutta voin sanoa, että tällaisen päivän jälkeen oli ihan super ihanaa päästä nukkumaan. Tiesi, että kaikkensa oli antanut! Nyt istun bussissa matkalla Turkuun. Siellä mulla on treffit kahden ystävän kanssa ja saan mm. mun Tallinnassa hukatun kukkaron vihdoin takaisin! Vaikka aamu olikin kiireinen ja lähdin ilman meikkiä, syöden aamupalaksi pelkän banaanin, on tänään kuitenkin jo paljon parempi päivä! Oon paremmalla ja rauhallisemmalla fiiliksellä liikenteessä ja ihanaa tietää, että on kiva viikonloppu edessä!<3

Untitled Untitled Untitled Untitled
pinnit* yush || toppi bik bok || takki zara || farkut pull&bear || kynnet* selena 
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

No comments:

Post a Comment