© Layout by Julia E.

AIKAANSAAMATON AAMU

17 May 2019

Heräsin tänään jo kahdeksalta, mutta yhteentoista mennessä olin ainoastaan saanut syötyä aamupuuron. En tiedä mihin se loput ajasta meni. Varmaankin ihan vaan turhanpäiväiseen viestittelyyn ja kännykän räpläämiseen (pitäisi kyllä pikkuhiljaa alkaa oikeasti kiinnittämään huomiota kännykällä vietettyyn aikaan ja ryhtyä vähentämään sitä toden teolla. Menee meinaa ihan älyttömästi aikaa hukkaan. En edes ajatuksella selaa niitä juttuja läpi, vaan oikeasti vaan rullailen niitä tyhjällä katseella alaspäin), sekä kiukutteluun. Olin noussut aamulla sängystä väärältä jalalta ja kaikki asiat vaan kiukutti, kiukutti ja kiukutti. 

Tajusin jossain kohtaa, että mulla on ihan sikana asioita, joita pitäisi hoitaa alta pois, mutta en osannut aloittaa mistään. Sekin kiukutti. Tuntui vähän siltä, että aivot ovat aivan jumissa ja täynnä turhia murheita ja asioita, vaikka oikeasti ei edes mitään kummallista ollut tapahtunut. Niinpä nappasin juomapullon ja joogamaton kainaloon ja lähdin takapihalla sijaitsevalle kalliolle vähän joogaamaan. Oli ihanaa hetkeksi pysähtyä, rauhoittua, hengittää ja päästää irti kaikista turhista ajatuksista. Tunnin joogailu hetken jälkeen jäin vielä tunniksi hengailemaan kalliolle ja käymään mielessäni niitä aamun kiukuttelu kohtauksia läpi... Mietin vaan sitä, että osaa se nuori aikuinenkin olla välillä aika lapsellinen. Mutta ei siitä sen enempää. Kävin kotiin tullessani virkistävässä suihkussa ja päivä lähti käyntiin ihan uudella fiiliksellä. Kaikki stressaavat ajatukset olivat takana päin ja sain aloitettua to do -listan lyhentämistä ja viikonlopun hyvällä mielellä!

Tänään suunnataan Waltterin kanssa somettomalle illalliselle, josta kerron myöhemmin instagramin puolella lisää ja sitten yhdentoista aikaa illalla saan Siljan meidän luo viikonlopuksi kyläilemään. Ihanaa päästä näkemään rakasta ystävää pitkästä aikaa ihan kunnolla ajan kanssa! Huomenna on tiedossa lyhyt työvuoro, jonka jälkeen suunnataan yhdessä pihajuhliin! Can't wait!<3

3C8A2931 Collage_Fotor
3C8A2885
3C8A2993
neule carlings || takki zara || farkut zara || kengät* house of brandon || aurinkolasit* gucci

(*saatu blogin kautta/gifted)

No comments:

Post a Comment